NA PRVOM DEJTU OD MUŠKARACA PRVO TRAŽI STANJE NA RAČUNU PA TEK ONDA SVE OSTALO: Besni kad joj OVO kažu (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

da li je ovo normalno

NA PRVOM DEJTU OD MUŠKARACA PRVO TRAŽI STANJE NA RAČUNU PA TEK ONDA SVE OSTALO: Besni kad joj OVO kažu (VIDEO)

Ona od momaka na prvom dejtu trži ovu stvar

Objavljeno:

Sofija Frenklin voditeljka podkasta „Sofia with F“ je postala viralna nakon što je otkrila kako pristupa prvim spojevima i razgovoru o novcu.

Ova 31-godišnjakinja je nedavno izazvala bes pratilaca kad je priznala da na prvom spoju od muškaraca traži da joj otkriju podatke o stanju na njihovom bankovnom računu.

– Ne šalim se, pitala sam zadnja tri muškarca s kojima sam izlazila podatke o bankovnom računu na prvom spoju – objasnila je influenserica.

Frenklin je otkrila da želi da sazna informacije odmah na prvom spoju zato jer „želi da izlazim samo s bogatim tipom koji ima novca“. – Mislim, znate, ja imam posao. Vrlo sam uspešna. Tako da mislim da imam svako pravo reći: ‘Zdravo, jesmo li na istom niovu ili gubim vreme? – rekla je.

Međutim, reakcija ljudi nije bila sjajna, a neki su je korisnici prozvali „sponzorušom“.

Burne reakcije „Nikad nećeš biti srećna ako misliš da je sve u novcu. Da, novac je važan, ali Sofija ti si hodajuća crvena zastavica“, napisao joj je neko u komentarima.

„Ovo je najpovršnija stvar koju sam ikada čula“, dodala je druga, a treći zaključio: „Izgleda da želiš policu osiguranja, a ne muškarca“.

Međutim, bilo je i onih koji smatraju da je njen potez ispravan, prenosi avaz.ba.

„Pametna djevojka, ona zna šta želi“. „Ne vidim ništa loše u tome“.

Bonus video: NAKON SAT I PO VREMENA U TUŽILAŠTU, NATAŠA ŠAVIJA STALA PRED KAMERE! Starleta šokirala: Težak prelom, čekam plastičnu operaciju!

00:58

NAKON SAT I PO VREMENA U TUŽILAŠTU, NATAŠA ŠAVIJA STALA PRED KAMERE! Starleta šokirala: Težak prelom, čekam plastičnu operaciju!

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.