NAJBOLJI RUSKI PSIHOLOG OTKRIO DA LI SMETE DA IMATE SE*S NA PRVOM SASTANKU: Ovaj odgovor će vas ZAPANJITI
Mihail Labkovski, Foto: Printscreen/ YouTube

odgovor je konačno tu

NAJBOLJI RUSKI PSIHOLOG OTKRIO DA LI SMETE DA IMATE SE*S NA PRVOM SASTANKU: Ovaj odgovor će vas ZAPANJITI

Najbolji ruski psiholog otkrio je odgovor na pitanje koje muči sve žene

Objavljeno: 10:31h

Mihail Labkovski je veoma poznat i popularan ruski psiholog, o tome svedoči i činjenica da ga na društvenim mrežama prati preko 4 miliona ljudi! Ovaj stručnjak ima preko 40 godina iskustva, a posebno se specijalizovao za muško-ženske odnose, ali i za uobičajena previranja u čoveku u tome koliko vredi i da li je zadovoljan životom.

Mihail Labkovski je poznat i širom Evrope, pre svega zahvaljujući njegovom razumljivom, britkom i efikasnom izražavanju i stilu pisanja i govora koji svi mogu lako da shvate i prihvate. Ponekad je oštar i isuviše direktan, ali to je zapravo alat u postizanju cilja da čoveku jasno stavi do znanja kako stvari stoje, ne nudeći mu lažnu nadu ili prividnu utehu.

Ovaj psiholog često komunicira sa svojom publikom i odgovara na njihova pitanja i dileme, pa se tako nedavno osvrnuo na to treba li imati seks na prvom sastanku ili ipak ne. Njegov odgovor prenosimo u celini:

Često me pitate posle kog sastanka treba stupiti u seksualne odnose. Vreme je za odgovor. Prijatelji moji, odgovor će biti neočekivan: KAD GOD TO HOĆETE! Ima žena i muškaraca kojima je potrebno vreme da se naviknu na partnera, da "namirišu" jedno drugo. I tek tada imaju želju da odu u krevet.

Mihail Labkovski
foto: Printscreen/Youtube/RTVI Новости

A ima ljudi koji žele sve odjednom. I to je takođe normalno!

Da li će trenutak u kom ste odlučili da budete intimni uticati na vašu buduću vezu? Vidite ovako. Postoje muškarci koji veruju da dama treba da se "čuva" neko vreme. Ali ti si živa osoba i imaš svoje potrebe. I imam pitanje za vas - zašto vam uopšte treba takav saputnik?

Drugi primer. Ako žena veruje da je njeno telo "roba" koja može da se kupi određenom količinom cveća, večera i poklona, pitam se treba li da gradite odnos sa takvom ženom?

Sad, da li ćete nešto pokvariti ako brzo stupite u odnose sa nekim? Ako ste naišli na pravu osobu za sebe, onda nećete. A ako ta osoba nije vaša, onda ćete znati to pre nego što prođe previše vremena.

Bonus video: SEKSOLOG I UROLOG O UTICAJU KORONE NA SEKSUALNI ŽIVOT

09:19

SEKSOLOG I UROLOG O UTICAJU KORONE NA SEKSUALNI ŽIVOT

(Espreso/Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.