5 STVARI KOJE FRIZERI PREZIRU KOD VAS: Ovakvi nemojte NIKAKO DOLAZITI, ako želite da se farbate OVO vam je OBAVEZNO
Frizer, Foto: Profimedia

SAZNAJTE

5 STVARI KOJE FRIZERI PREZIRU KOD VAS: Ovakvi nemojte NIKAKO DOLAZITI, ako želite da se farbate OVO vam je OBAVEZNO

Osim neodlučnosti i nedolaska na vreme, postoji još par stvari koji frizeri mrze kod mušterija.

Objavljeno:

Odlazak kod frizera mnogim ženama, pored ulepšavanja, predstavlja momenat uživanja. Često se dešava da žele nešto da promene na svojoj kosi, a onda se javi neodlučnost, a tu su i kašnjenja. Tada frizeri preuzimaju stvar u svoje ruke. Osim neodlučnosti i nedolaska na vreme, postoji još par stvari koji frizeri mrze kod mušterija.

Telesa Brau, frizerka iz Kanade, otkrila je pet stvari koji frizeri mrze kod mušterija. I dok je većina nekih svesna, drugi bi mogli da vas iznenade.

Ne dolazak na vreme ili nedolazak uopšte bilo je prvo što je Telesa navela.

"Shvatamo da se takve stvari događaju, ali obično frizer ima celi dan klijente i kašnjenje više od pet minuta utiče na raspored, a ako se uopšte ne pojavite, očekujte da vam i to može biti naplaćeno", objasnila je.

Druga stvar na listi je dolazak s prljavom kosom ako želite novu boju.

"Razumem da su vam frizeri godinama govorili da tako radite, nije vaša greška. Ali, ja sam ovde da to ispravim. Boja za kosu bolje deluje na čistoj kosi, pa za najbolje rezultate dođite s čistom kosom", dodala je frizerka.

Treća stvar koja je navela je dolazak u bolesnom stanju. Zamolila je da ne dolazite bolesni čak i ako ste dugo čekali na taj termin. Četvrti razlog je traženje potpuno drugog termina od onog koji ste bili rezervirali. I zadnja stvar je kritika drugih frizera.

"Nemojte da dolazite i da govorite kako niko ne zna da vas ošiša ili ofarba. To za mene obično znači da verovatno nećete biti srećni ni s tim što god ja napravila", zaključila je Telesa.

01:30

CECIN FRIZER STEVAN ULAZI U RIJALITI BAR?! Nekadašnji pobednik Parova otkrio koje uslove očekuje od PRODUKCIJE

(Espreso/mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.