IZ OVIH 7 RAZLOGA DEVOJKE BIRAJU STARIJE I OŽENJENE: Nisu samo PARE u pitanju, kada čujete nećete verovati
Veza, Foto: Profimedia

neverovatno

IZ OVIH 7 RAZLOGA DEVOJKE BIRAJU STARIJE I OŽENJENE: Nisu samo PARE u pitanju, kada čujete nećete verovati

Ljubavna veza između starijeg muškarca i mlađe žene je sve češća, i verovali ili ne, dame biraju

Objavljeno:

Svako životno doba sa sobom nosi određene prednosti i mane, a svaka ljubavna veza podložna je specifičnim pravilima koje partneri međusobno dogovaraju. Ali, većina žena u vezi traži stabilnost, koja se povezuje uglavnom samo uz starije i iskusnije muškarce. Otkrijte i druge kvalitete starijih muškaraca, zbog kojih oni postaju poželjniji za vezu i brak!

Ima samopouzdanja i zna šta hoće

Stariji muškarac ima samopouzdanja i prerastao je upoređivanje s drugim muškarcima. On ne meri svoj uspeh i sreću u odnosu na druge ljude u okolini i iz istog razloga nije posesivan prema partnerki.

Ljubav
foto: Profimedia

Ne daje lažna obećanja

Ozbiljan muškarac vas neće raniti lažnim obećanjima i ako mu nešto ne odgovara otvoreno će vam reći. On zna šta želi u životu, na svim poljima, kao i to kako da dobije ono što želi, tako da će sa vama biti zato što on to želi i otvoriće svoje karte.

Dobar je organizator

Zna da organizuje slobodno vreme prema svojim željama, jer ima već uhodane hobije i dobre prijatelje. Upravo zato na njega se možete osloniti da će isplanirati izlazak do poslednjeg detalja.

Ne igra igrice

Stariji muškarci ne igraju igrice. Ako mu se sviđate, on neće oklevati da vam to i kaže, nazove vas kada je obećao i vidi se s vama kada ste se dogovorili.

Opušten je i dozvoljava da budete ono što jeste

On nije opsednut površnim standardima lepote. Neće mu smetati ako niste stigle da se depilirate ili odete kod frizera. Uz njega se možete potpuno opustiti i biti ono što jeste.

Ne plaši se dece

Stariji muškarci ne paniče na spomen dece. Zahvaljujući rođacima, prijatno se osećaju u njihovom društvu, znaju da razgovaraju sa njima, igraju se i pobrinu se za eventualne probleme.

Iskustvo (u svakom smislu te reči!)

Godine za sobom nose iskustvo. Starijem muškarcu ne morate da crtate mape u krevetu, on zna sam da pronađe sve vaše "slabe tačke" koje će vas dovesti do eksplozije užitaka.

DOŠLO MI PET ŽENA S KANCEROM, TRI SU IMALE UREDAN PAPATEST Ginekolog upozorio na opasnu infekciju koja pogađa i mlađe žene:

05:11

DOŠLO MI PET ŽENA S KANCEROM, TRI SU IMALE UREDAN PAPATEST Ginekolog upozorio na opasnu infekciju koja pogađa i mlađe žene

(Espreso/ Ženski magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.