OVU FRIZURU BI TREBALO DA IMAJU SVE ŽENE STARIJE OD 40: Samo TAKO ćete izgledati MLAĐE (FOTO)
Ilustracija, Foto: Youtube printscreen / Insider

MORATE ZNATI

OVU FRIZURU BI TREBALO DA IMAJU SVE ŽENE STARIJE OD 40: Samo TAKO ćete izgledati MLAĐE (FOTO)

Ovo je jedina frizura koja će vas učiniti mlađim

Objavljeno:

Sve pripadnice lepšeg pola se trude da izgledaju mlađe, a uz ovu frizuru će to i postići!

Frizure za starije dame koje žele da izgledaju dobro

Samo zato što ste prešle četrdeset godina ne znači da se sve morate kratko šišati i ponašati po nekim starinskim kodeksima. U današnje moderno vreme šišanje na kratko čim pređete ove godine ide u mitologiju i zaborav. Još uvek ste žena, još uvek možete biti seksi i imati veoma trendi i mladalačku frizuru. Mnoge žene čak i u svojim šezdesetima izgledaju dvadeset godina mlađe tako da po tome možete lako da se vratite u dvadesete.

Pazite i na oblik lica

Nebitno koliko godina imali vaša frizura treba da pristaje vašem obliku lica i vašoj figuri. Ako imate okruglo ili četvrtasto lice onda bi vam definitivno bilo bolje da birate frizure koje se baziraju na dužoj kosi. Dugačkim duguljastim licima više stoje kraće frizure koje će da zaokruže kompletan utisak. Ako ne volite kratko nema veze, pod kratke frizure se takođe podrazumevaju i frizure malo ispod ramena. Ima predivnih dugačkih paževa sa ravnim rezom koji su veoma aktuelni danas.

Na šta još treba paziti? Na teksturu kose. Istina je da žene sa finom tankom i ravnom kosom bolje izgledaju sa kosom kraćom iznad ramena sa par slojeva stepena na bob frizuri. Žene sa debelom i prirodno valovitom i kovrdžavom kosom možda će izgledati bolje sa dužom kosom jer im onda volumen neće samo raširiti utisak lica već će ga malo i izdužiti.

Pravila su tu da se i zaobiđu

Ovo ne moraju biti striktna pravila, ima mnogo žena sa kovrdžavom kratkom bob frizurom koja im itekako dobro pristaje. Ova pravila su individualna i za svakog vrede drugačije. Najbolje je da vi sami pronađete svoj sopstveni stil i gradite ga polako uz pomoć saveta našeg stručnog tima.

Stepenasta frizura sa šiškama u stranu

Frizura
foto: Printscreen/Youtube/studiozeljko

Ovde vidimo dve stvari koje čine ovaj izgled, šiške i pramenovi na kosi. Ovakva frizura će definitivno da vas podmladi jer se radi o svetlijim tonovima kombinovanim sa stepenovima i predobro urađenim šiškama koje idu blago u stranu.

Bonus video: Otišla kod frizera, kosa počela da joj otpada usred tretmana

00:52

Otišla kod frizera, kosa počela da joj otpada usred tretmana

(Espreso/Efrizer.co)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.