OVO SU 2 PROVERENA RECEPTA ZA POSNE PUNJENE PAPRIKE: Nećete osetiti da NEMA MESA kada vidite sa ČIM SE PUNE
Posne punjene paprike, Foto: Printscreen/Youtube/Bilja Biki, Printscreen/Youtube/Uvek Ukusno

PREUKUSNO

OVO SU 2 PROVERENA RECEPTA ZA POSNE PUNJENE PAPRIKE: Nećete osetiti da NEMA MESA kada vidite sa ČIM SE PUNE

2 proverena recepta za posne punjene paprike isprobajte što pre jer je ukus fenomenalan

Objavljeno:

Punjene paprike leti svi redovno jedemo, a kako je trenutno Gospojinski post možete da napravite i u posnoj varijanti.

Dva provererena recepta će vas iznenaditi jer su drugačiji od ostalih.

Tope se u ustima koliko su sočne i mekane.

Paprike sa krompirom i lukom

SASTOJCI:

Paprika

Krompir

Praziluk

Crni luk

Beli luk

Pirinač

Peršun

Šargarepa

Paprike
foto: Printscreen/Youtube/Uvek Ukusno

Paprike se napune navedenim sastojcima, mere su proizvoljne i peku se pod folijom oko sat vremena a nakon toga uklonite foliju i pečete još nekih 15ak minuta da porumene. Ukoliko ste ljubitelj safta dodajte malo više vode ili soka od paradajza.

Paprike sa šampinjonima i prinčem

SASTOJCI:

Crni luk

Beli luk

Šargarepa

Šampinjoni

Pirinač

Paprike
foto: Printscreen/Youtube/Bilja Biki

Isti postupak kao i za prethodni recept. Dodajte i začine poput majčine dušice, slatke paprike i bosiljka za bogatiji ukus. Prijatno!

Bonus video:

01:50

MIRKA VASILJEVIĆ PRAVILA PASULJ, SARMU I PUNJENE PAPRIKE USRED FRANCUSKE! Tradicionalna kuhinja, OVO je zlatno pravilo u kući! [unpublished]

(Espreso/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.