ZA OVOM MATORKOM ZABALAVILI SVI MUŠKARCI: Kada čujete koliko GODINA ima, IZNEVEROVAĆETE (FOTO)
Matorka, Foto: yasmina.rossi/ Printscreen/ Instagram

auh

ZA OVOM MATORKOM ZABALAVILI SVI MUŠKARCI: Kada čujete koliko GODINA ima, IZNEVEROVAĆETE (FOTO)

Zbog popularnosti njenih slika, Jazemina je za veoma kratak period dobila manekenski ugovor i nedavno je snimila reklamnu kampanju za kupaće kostime

Objavljeno:

Pogađajte koliko godina ima ova žena...

Internet je počeo da gori kad su slike Jazemine Rosi počele da se dele po društvenim mrežama. Ova starija lepotica je zakoračila u 7. deceniju svog života i u to niko ne može da veruje. Da, dobro ste pročitali, ova žena ima 61. godinu i zaista oduševljava svojim izgledom.

Iako muškarci otvoreno priznaju da obožavaju matorke i zrele žene, oni ipak kažu da su žene u 5. deceniji najprivlačnije. Međutim, muškaraci su se složili i rekli da bi rado bili u vezi sa aozeminom, iako ona ima 61. godinu.

Zbog popularnosti njenih slika, Jazemina je za veoma kratak period dobila manekenski ugovor i nedavno je snimila reklamnu kampanju za kupaće kostime.

„Ova žena zrači pozitivnom energijom i pokazuje šta znači prirodna lepota. Ona je samouverena i jednostavno neverovatne“, rekao je njen menadžer.

Naravno, svi postavljaju isto pitanje – kako ova žena izgleda ovako u 61. godini.

Jazemina kaže da treba da se rešite stresa i da radite ono šta volite. Ključna stvar je dobra ishrana, isključivo povrće i riba. Takođe korišćenje ulja za kožu i kosu je od velikog značaja, jer takva ulja podmlađuju i regenerišu telo.

RASKINUO VERIDBU ZBOG TOGA ŠTO JE IMALA 135 KG Onda se Milica iz Sombora zainatila SADA JE PRELEPA I IZGLEDA KAO TOP MODEL:

09:40

RASKINUO VERIDBU ZBOG TOGA ŠTO JE IMALA 135 KG Onda se Milica iz Sombora zainatila SADA JE PRELEPA I IZGLEDA KAO TOP MODEL

(Espreso/ Muški magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.