DANAS 8.8. SE OSTVARUJU SVE ŽELJE, ALI SAMO AKO OVO ISPOŠTUJETE: Datum je više nego MAGIČAN, sad je PRAVO VREME
Ilustracija, Foto: Profimedia

vaŽno

DANAS 8.8. SE OSTVARUJU SVE ŽELJE, ALI SAMO AKO OVO ISPOŠTUJETE: Datum je više nego MAGIČAN, sad je PRAVO VREME

Ovaj fenomen je poznat kao portal Lavlje kapije. Saznajte kojih 6 stvari vam donosi

Objavljeno:

Portal Lavlje kapije otvara se za dva dana. Uticaj ove moćne energije osetiće se do 12. avgusta, a danas je na vrhuncu. Iskoristite ovaj dan, prelepu energiju koju nudi i zamislite želju. Lavovi su danas najjači i vrlo lako mogu da ostvare svoje želje. Svake godine, oko 8. avgusta, Sunce susreće sjajnu zvezdu Sirijus na nebu na svom putu kroz sazvežđe Lava.

Ovaj fenomen je poznat kao portal Lavlje kapije. Saznajte kojih 6 stvari vam donosi:

Horoskop, Lav
foto: Nataliia Vzhyshnevska / Panthermedia / Profimedia

1. Lečenje srca – Portal Lavlje kapije aktivira srčanu čakru. To znači da je ovo trenutak kada možete da se oslobodite starih emocionalnih rana, poput osećaja tuge, žaljenja, krivice... Oslobodite se loših trenutaka iz prošlosti koji su uticali na vaše emocije.

2. Povećana intuicija – Unutrašnji glas šapuće više nego obično, sada imate priliku da vidite i razumete svet drugačije. Slušajte šta vam otkucaji srca govore.

3. Visoke energetske vibracije – Dobijamo veliki nalet energije, što nam pomaže da lakše ostvarimo svoje ambicije. Provedite više vremena u prirodi tokom ovog perioda, to će dodatno povećati vaše vibracije.

4. Sloboda – Imamo povećan osećaj unutrašnje slobode i želimo da govorimo istinu i slušamo druge istine.

5. Mir i harmonija – Želite da uspostavite mir i harmoniju u svom životu, posebno u odnosu sa voljenima. Moguće je da ćete se sada povezati više nego obično.

6. Kreativnost – Može se pojaviti neverovatna kreativna energija koja nam može pomoći da ostvarimo svoje želje i planove. Koristite kreativnu moć u svemu.

05:04

RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI! Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.