UZ OVAKVU GARDEROBU ĆE I PUNIJE ŽENE ZABLISTATI: Odeća koja će vam SAKRITI KILOGRAME, morate je imati u SVOM ORMARU
Selma Hajek, Foto: AP

savršeno

UZ OVAKVU GARDEROBU ĆE I PUNIJE ŽENE ZABLISTATI: Odeća koja će vam SAKRITI KILOGRAME, morate je imati u SVOM ORMARU

Korisni saveti koje ćete rado usvojiti

Objavljeno:

Mnoge žene imaju problem da pronađu garderobu koja im odgovara u svakom smislu. Vode računa o boji, kroju, modelu, pa ipak često kažu da i pored krcatih ormara nemaju šta da obuku.

Ako spadate u kategoriju dama koje su često nezadovoljne svojom garderobom, a uz to ste i niski, saznajte kako da "dobijete na visini" i deluje vitkije.

Žena, Ljubav, Zaljubljenost, Plavuša
foto: Sergejs Rahunoks / Alamy / Alamy / Profimedia

1. Uvučena košulja

Bilo da nosite košulju ili majicu, najbolje je da je uvučete u pantalone. To će vašem telu dati lepšu siluetu i samim tim učiniti da vaše noge izgledaju duže. Takođe, time sužavate struk i činite ga manjim, piše "maridfashion.com".

2. Duboke farmerke

Farmerke sa visokim strukom izdužuju noge, jer imaju veliki prostor iznad kukova. Taj prostor daje dužinu nogama i to je ono što vas čini vitkim. U tome može dodatno da vam pomogne i kaiš. Najbolje je bude neki tanji, postavljen tačno iznad prirodnog struka.

Farmerke, Pantalone, Usko
foto: Profimedia

3. Cipele sa špicom

Ako smatrate sebe niskom osobom, onda obujte cipele sa špicom - jer će same od sebe da vas učine višim. Ukoliko ne volite štikle, možete nositi i ravne cipele sa špicastim vrhom - efekat će biti sličan.

4. Duga ogrlica

Ona je savršen dodatak za odeću, posebno ako nosite rolku. Zašto su dobre? Zato što stvaraju vertikalnu liniju koja vas čini vitkijom.

5. Jednobojna odeća

Počnite da uklapate gornje i donje delove odeće u istim bojama, ili makar u sličnim nijansama. Nošenje takve odeće učiniće da izgledate više, jer stvara vizuelnu vertikalnu liniju na telu.

01:34:49

MAJKE I SNAJKE SE04 VELIKO FINALE

(Espreso/Ona)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.