DANAS STIŽE APOKALIPSA, AKO VAM NIŠTA NE IDE OD RUKE EVO DO ČEGA JE: Tranzit SUNCA sa JUPITEROM donosi PRITISAK
Foto: Printscreen/Youtube/NASA Goddard

samo smireno

DANAS STIŽE APOKALIPSA, AKO VAM NIŠTA NE IDE OD RUKE EVO DO ČEGA JE: Tranzit SUNCA sa JUPITEROM donosi PRITISAK

Osećaj niže vrednosti će biti dominantan ovih dana, ne upadajte u tu zamku!

Objavljeno:

Na današnji dan dogodio se tranzit Sunca u kvadrat Jupitera. Kada se Sunce koje je odraz ličnosti nađe u kvadratu sa bilo kojom planetom, govorimo o energetskom pritisku na ličnost u bukvalnom i prenesenom smislu.

Planeta sa kojom je Sunce u kvadratu, a u njenoj simbolici obično prednjači Sunce, dovodi do izazovi u samom karakteru osobe. Sunce kvadrat Jupiter nije u rangu težih aspekata. Naravno, treba razlikovati zanemariti njegov uticaj na sve horoskopske znake.

Saturn, Planeta, Svemir
foto: Profimedia

Dorotej iz Sidona je još u davnim vremenima rekao:

- Ako je Jupiter u kvadratu sa Suncem dok je Sunce u desetom znaku od njega, to ukazuje da će otac natusa biti plemenitog roda, ali će se njegov imetak smanjiti. On će se podići u svojoj domovini i stanovnici rodnog grada će ga uzdići, a neki od njegovih najmoćnijih neprijatelja će biti besni na njega. Ali, ako je Jupiter na desetom mestu od Sunca, natus će biti plemenitog roda, a njegov otac će imati veliko dobro i veze sa kraljevima, i mnogo dobiti skupa sa slavom, i vladaće nad mnogim ljudima.

Sunce prilazi Jupiteru i sa njim tvori kvadrat koji će danas biti potpun. Prva asocijacija na kvadrat je neki problem. I to je istina – kvadrat jeste problematičan aspekt, ali ne predstavlja nešto što je nerešivo.

Sunce i Jupiter su planete koje nisu u konfrontaciji, one su po mnogo čemu slične – obe nose zdravlje i vitalnost, donosioci su prosperiteta, slave i blagostanja, slične su energije. To znači da njihov kvadrat nikada ne nosi negativnu simboliku kao, na primer, kvadrat sa maleficim.

Svemir, Astronaut, Planete, Galaksija
foto: Profimedia

Međutim, kako je Jupiter planeta statusa, uspeha, materije, ugleda, kvadrat sa Suncem će definitivno napumpati ego i podstaknuti osobu da juri za statusom. Zbog preterane želje može doći do potpuno suprotne stvari - gubitka ugleda, ali i setnog prisećanja da je otac već izgubio status ili novac ranije.

Ova tranzicija može izazvati i komplekse niže vrednosti, te ljudi mogu imati problem oko svog porekla i razmišljati i grehovima predaka.

Problemi sa visokim obrazovanjem takođe se sama mogu izjednačiti sa problemima sa pravnim institucijama. Vreme je nepovoljnih ishoda ukoliko se parničite tj. sudite sa nekim, pa treba izbegavati sudske sporove. Generalno, ovaj aspekt u najvećem broju slučajeva donosi gubitka ugleda. Rešava se poštovanjem zakona i pravila, a dispozicija nam govori u kom smeru treba ići kako bi se ovaj aspekt neutralisao.

U nekim horoskim znacima ova tranzicija može izazvati razbacivanje novcem i sklonosti ka ekstravaganciji. Osoba želi da se prikazuje u svom najboljem svetlu, čak i onda kada joj realne okolnosti to ne dozvoljavaju.

Tamo gde su Jupiter ili Sunce lični faktori može učiniti znak arogantnom i previše ponositom. U vrlo lošim konfiguracijama, može biti i pokazatelj mesijanskog kompleksa, gde osoba smatra da je božanstvo ili da joj je Bogom dodeljena određena misija u ovom životu, te da je zbog toga iznad ostalog sveta.

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.