OVAKO JELENA ĐOKOVIĆ IZGLEDA U BIKINIJU, VRELE SLIKE OBIŠLE PLANETU: Skinula se i NAVALILA NA NOVAKA, NECENZURISANO
Jelena i Novak Đoković, Foto: Printscreen/Instgaram/tennis_stories

paŽnja

OVAKO JELENA ĐOKOVIĆ IZGLEDA U BIKINIJU, VRELE SLIKE OBIŠLE PLANETU: Skinula se i NAVALILA NA NOVAKA, NECENZURISANO

Poznato je da porodica Đoković voli da uživa u aktivnom odmoru – kako upravo protiče i ovaj, te tako dok su deca koristila razne tobogane i trmpoline na vodi, Jelena i Novak nisu skidali osmeh sa lica

Objavljeno: 09:51h

Jelena i Novak Đoković sa decom Tarom i Stefanom uživali su u Dubrovniku, gde su stigli jahtom koja nosi ime njihove naslednice - "Tara".

Nakon Vimbldona, Novak Đoković sa porodicom uživa u Dubrovniku, gde su paparaci zabeležili kako izgleda dan na plaži ove porodice. Fotografije koje stižu sa Jadrana svedoće kakva je "mačka" Jrelena Đokovič, vitka, bez trunke celulita, a sa trbušnjacima i nakon dva porođaja! Jasno je da se i te kako isplati to što vodi računa o ishrani i svom fizičkom izgledu, pošto i Jelena vredno trenira.

Poznato je da porodica Đoković voli da uživa u aktivnom odmoru – kako upravo protiče i ovaj, te tako dok su deca koristila razne tobogane i trmpoline na vodi, Jelena i Novak nisu skidali osmeh sa lica.

Inače, o izgledu Jelene Đoković se dosta govorilo dok je bodrila supruga sa tribina u Londonu. Dobila je brojne pohvale za modni stil, a ni sada u kupaćem kostima neće biti drugačije.

Jelena nosi jednostavan bikini u crvenoj boji. Ovaj klasičan model se od početka leta uzima kao onaj sa kojim sigurno nećete napraviti grešku i u samom je vrhu mode kada se radi o bikinijima.

Ovaj tip dvodelnog kupaćeg kostima sjajno pristaje ženama različitih konfekcijskih veličina, a skrojen je tako da naglasi ženstvene adute.

Iako su se odevni komadi nalik na bikini nosili još u antičkom Rimu, moderni bikini su napravljeni tek nakon drugog svetskog rata. Osmislio ga je francuski dizajner Louis Reard kao “najmanji kupaći kostim na svetu”, a ime mu je dao prema atolu na kojem su vršena nuklearna testiranja.

Bonus video:

00:15

Jelena Đoković uživala u koncertu Dina Merlina u Crnoj Gori

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.