NEMOJTE DA MISLITE DA SU PSIHOPATE, SAMO VAS MNOGO VOLE: Ovi HOROSKOPSKI ZNAKOVI će vas gledati i dok SPAVATE
Spavanje, Foto: Profimedia

astro kutak

NEMOJTE DA MISLITE DA SU PSIHOPATE, SAMO VAS MNOGO VOLE: Ovi HOROSKOPSKI ZNAKOVI će vas gledati i dok SPAVATE

Neki njihovi postupci mogu biti zabrinjavajući, ali oni dolaze iz duboke ljubavi, i nisu strašni kao što se na prvi pogled čini

Objavljeno:

Pojedinim horoskopskim znacima ljubav je uvek u glavi, a brižnost za partnera uvek na prvom mestu. Oni su nežne duše i kad se zaljube ruše sve granice pa ne postoji to što ne bi uradili za svoje voljeno biće.

Njima je zadovoljstvo da sve podele sa partnerom, čak će ga posmatrati i dok mirno spava u njihovom naručju.

Vaga

Vage osećaju udobnost gledajući svog partnera ako čvrsto spava. Oni cene intimna vremena i prilično su bliski sa svojim najmilijima. Često su zaokupljeni poslom i ne odvajaju vreme za izlaske, pa je ovo savršena prilika koja im donosi osćaj smirenosti i spokoja. Gledanje partnera dok spava kod ovog vazdušnog znaka stvara zaštitni instikt. Često će posrnuti za ćebetom da pokriju svoju voljenu osobu i da joj pruže osećaj sigurnosti. Ovo je za njih utešno iskustvo i predah od užurbanog načina života.

Spavanje
foto: Profimedia

Vodolija

Iako je nekada Vodolijama teško da se povežu sa svojim partnerom ako ga ne poznaju dobro, kasnije kada uđe u posvećenu vezu, ovaj znak voli mirni način opuštanja. Ovo Vodolijama omogućava da se povežu na dubjem nivou i tako jača osećaj ljubavi i privrženosti. Gledanje u partnera pruža im veliku dozu sigurnosti i mir. Svaku njihovu zabrinutost može da ublaži samo pogled na njihovu srodnu dušu koja mirno spava. Takođe vole da čuju ako ona eventualno priča nešto u snu i govori o svojim tajnim željama.

Škorpije

Škopije su orijentisane na detalje i okruženje tako da za njih predstavlja pravo zadovoljstvo analiza partnera dok spava. To im stvara posebnu radost naročito kada vide ljubavnika kako hrče jer tako cene privlačnost svog saputnika i osećaju se zadovoljno u svom društvu. Škorpije tako stvaraju naklonost prema svom saputniku. Iako su one strastvene i intenzvne u svemu što rade svesne su da je gledanje partnera dok spava vrlo intiman i ranjiv čin i zbog toga oni se upuštaju u tako nešto samo uz pristanak.

Krevet
foto: Profimedia

Lav

Lavovi pristupaju odnosima na emotivan i iskren način. Oni cene fizički dodir i čulna iskustva ali oni vole zadovoljno da gledaju svoju "bebu". Zbog sanjive i romantične prirode lavovima će se svideti gledanje jer im omogućava da se prepuste mašti i stvore jaku emocionalu vezu sa partnerom. To izaziva kod njih nežnost i divljenje a može probuditi njihovu ranjivost svoriti osećaj intimnosti i naklonosti.

Ovaj čin pomenutim znakovima daje uvid u jedinstveno ponašanje njihove srodne duše dok spava. To može biti izraz lica, pokret, ili buncanje u snu, ali im svakako omogućava da nauče dosta o svojoj drugoj polovini.

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve:

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/ Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.