OVAKO ĆETE PRUŽITI NAJBOLJE ORALNO ZADOVOLJSTVO DO SADA: Ovih 9 TRIKOVA će od vas napraviti pravog PROFESIONALCA
Banana u pantalonama, Foto: Freer Law / Alamy / Alamy / Profimedia

za jo vrelije noći

OVAKO ĆETE PRUŽITI NAJBOLJE ORALNO ZADOVOLJSTVO DO SADA: Ovih 9 TRIKOVA će od vas napraviti pravog PROFESIONALCA

Pratite sledeće savete da savladate oralni seks i date mu tačno ono što želi

Objavljeno:

Istini za volju, oralni seks nije nešto što preko noći možete da savladate. Štaviše, slobodno možemo reći da je to umetnost koju treba da usavršite vremenom.

Pa, ako želite da naučite nešto o oralnom seksu i zadovoljite svog partnera pratite sledeće savete da savladate oralni seks i date mu tačno ono što želi...

1. Samo polako

Startujte sporo. Neka on uživa u sporom osećaju u vašim ustima koja će savršeno uticati na njegovu muškost. Budite veoma nežne i počnite ljubeći i koristite svoj jezik, a zatim dajte pun gas.

2. Ne koristite zube

Malo grickanja je u redu, ali nikako nemojte koristiti zube. To je veoma nežno mesto tako da morate biti veoma nežne. Savet je da stavite svoje usne tako da prekrijete zube, ne brinite se da li igledate čudno, bitno je da je osećaj nepogrešivo dobar.

3. Duboko grlo

Muškarci vole kad su duboko unutra. Za početak, potrebno je da opustite grlo. Duboko udahnite, opusti grlo i vilicu. Uvucite jezik i spremne ste za dubinu. Ova tehnika zahteva mnogo vežbe, jer grlo i nije napravljeno za ovakve podvige. Imajte poverenje u partnera jer on kontroliše situaciju. Refleks povraćanja za vreme oralnog seksa je očigledan, ali postoji mnogo poza koje čine da neprijatnost bude svedena na minimum. Na primer, neka žena legne na leđa i pusti da joj glava vidi preko ruba kreveta. Neka otvori usta i nastoji se što više opustiti. Partner joj prilazi i stavlja penis u usta, do grla. Za to je potrebno mnogo pažnje i vežbanja. Kako žena nad time nema nikakvu kontrolu partner treba biti oprezan i nežan.

seks
foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

4. Kontakt očima

Može biti teško, ali pokušajte i kontakt očima. On će to voleti, a to je veza koja će ga probudti. Održavajte kontakt očima će pomoći da povećate intimnost i strast u vašoj vezi.

5. Podmazivanje

Podmazivanje je veoma važna stvar. Morate biti sigurni da je penis dovoljno vlažan kao i vaša usta. Ponekad pljuvačka jednostavno nije dovoljna, pa proverite da li imate vodu pored sebe.

6. Eksperimentisanje

Sve se ne može naučiti. Potrebno je da eksperimentišete i znate šta odgovara vašem partneru, a šta nije njegova omiljeno jelo na meniju. Pogledajte šta mu prija i ubrzava puls!

7. Komuniciranje

Morate da komunicirate sa vašim partnerom i jasno mu kažete da niste zadovoljni da doživljava vrhunac u vašim ustima. On može dobiti svoj srećan kraj, ali to ne mora da bude bilo gde blizu vašeg lica, zar ne?

8. Leptirov let

Usnama nežno obgrlite glavić. Stisnite ih odmah nakon ruba glavića, kako bi glavić bio u prednjem delu usne šupljine. Jezikom počnite nežno gore-dolje trljati vrh glavića. Ako to partneru odgovara, možete vrhom jezika raširiti otvor na vrhu glavića i nežno ga trljati jezikom. Ta bi metoda trebala izvući uzdahe i iz najtišeg muškarca.

9. Uključite jezik

Nije uvek sve u usnama, morate da dodate još jednog člana za maksimalno zadovoljstvo, to je jezik. Glava i dno penisa su najosetljivije tačke. Zašto ih pogodite svojim jezikom.

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI:

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

(Espreso/ Ženski magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.