OVA 3 ZNAKA ZODIJAKA SU PSIHOPATE POSLE RASKIDA: Ako ih BLOKIRATE svuda, javiće vam se na MEJL adresu
Uhođenje, Foto: Printscreen YouTube/Lessons from the Screenplay

astro kutak

OVA 3 ZNAKA ZODIJAKA SU PSIHOPATE POSLE RASKIDA: Ako ih BLOKIRATE svuda, javiće vam se na MEJL adresu

Oni će vas uhoditi na posao ako žele da vas vide, makar po poslednji put, hteli vi to ili ne, tako je

Objavljeno:

Nakon raskida neki hteli to ili ne pretvaraju se u prave psihopate. Svi drugačije reagujemo na ljubavne raskide i probleme, ali nekim horoskopskim znacima ne treba biti u koži, a ni u blizini...

Astrolozi su došli do zaključka da se pojedini horoskopski znaci ne ponašaju racionalno kada izgube partnera. Oni žele da zadrže, po njihovom mišljneju, njihovu jedinu srodnu dušu pošto-poto, pa su spremni na razne nepredvidive poteze. Samo jedna od stvari je uhođenje bivšeg partnera koje nije nimalo privlačno, niti je to način koji obećava pomirenje. Međutim 3 horoskopska znaka se posebno ističu kao posesivna i koji će uhoditi partnera na sve moguće načine ne bi li ga privolili da ponovo bude sa njima.

Škorpija
foto: Profimedia

Škorpija

Prva na listi je Škorpija, znak strasti i velikog temperamenta. Kada se Škorpija oseća povređeno ili odbačeno, njena prirodna reakcija biće da se drži prošlosti i uhodi bivšeg. Njena strastvena priroda i želja za kontrolom često je podstiču da prati i istražuje živote bivših partnera, kako na društvenim mrežama, tako i u stvarnom životu. Za Škorpiju, to je način da održi osećaj bliskosti i da se osveti za raskid. Ukoliko ste bili u emtovinoj vezi sa Škorpijom, nemojte se iznenaditi kada počnete da je srećete na svim mestima gde kročite van kuće, a možda čak i tamo.

Rak, Horoskop
foto: Victor Watts / Alamy / Alamy / Profimedia

Rak

Rak je znak koji karakteriše osetljivost i visoka emocionalnost, takođe se ističe i kao jedan koji zbog velikih emocija nakon raskida prosto mora da uhodi voljenu osobu. Rakovi su duboko emotivni i teško se nose sa gubitkom. Zbog toga, da bi održali vezu sa bivšim partnerom, mogu odlučiti da uhode, a ponekad nisu uopšte svesni toga. Njihova potreba za sigurnošću i bliskošću može ih navesti da prate svaki potez svog bivšeg partnera. Rakovi to smatraju vidom ljubavi na koju samo posebni imaju pravo, pa ni ne uviđaju da je njihovo ponašanje posesivno.

horoskop
foto: Profimedia

Blizanci

Razigrani i radoznali Blizanci mogu da se pokažu kao pravi progonitelji nakon raskida. Oni inače vole da budu u toku sa dešavanjima u životima drugih ljudi. Kada se njihova veza raspadne, mogu se osećati izgubljeno, a radoznalost ih može navesti da uhode svoje bivše partnere kako bi saznali šta se dešava u njihovim životima. Blizancima je nezamislivo da njihov partner uopšte može da nastavi život nakon njih, pa je proganjanje bivšeg partnera više iz razloga da bi se zadovoljila sujeta i radoznalost, nego rezultat prave ljubavi. Ženski pripadnici ovog znaka su posebno skloni tome da špijuniraju i progone bivše. One to ponekad rade i zabave radi.

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve:

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/ Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.