KAKO OSVOJITI SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK POJEDINAČNO: Svi imaju jednu TAJNU, koju samo ZVEZDE mogu da OKTRIJU
Ljubav, Foto: Profimedia

astro kutak

KAKO OSVOJITI SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK POJEDINAČNO: Svi imaju jednu TAJNU, koju samo ZVEZDE mogu da OKTRIJU

Određeni horoskopski znaci se odlično slažu, dok su drugi kao pas i mačka u istoj prostoriji

Objavljeno:

"Koji je tvoj horoskopski znak?" svi smo čuli to pitanje an početku bilo kog razgovora. Iako je ovo pitanje najveći kliše ikada, možda nije loše ako konsultujete zvezde ne biste li pronašli idealnog partnera.

E pa sigurno ste čuli za nešto što se zove astrološka kompatibilnost. Da! Određeni horoskopski znaci se odlično slažu, dok su drugi kao pas i mačka u istoj prostoriji.

Kada je ljubav u pitanju, čak postoje i načini na koje možete zavesti određeni znak. Imate nekoga na umu? Evo kako to da uradite:

Ovan, Horoskop, Sazvežđe
foto: Profimedia

Kako privući Ovna

Ovan je vatren i intenzivan znak zodijaka. Ako želite nekoga da osvojite kome je sunce u ovom znaku, pripremite se za ludu vožnju! Nemojte se plašiti da priđete Ovnu i pozovbete ga na dejt. Samouvereno mu priđite i objasnite kako se osećate. Ne možete pogrešiti sa sportskim događajem kao destinacijom za prvi sastanak. Stalna akcija će ih sve vreme zainteresovati i uzbuditi. Jedna stvar koju treba izbegavati je da diktirate šta Ovan treba ili ne treba da radi. Ovo neće proći dobro, i najverovatnije nećete dobiti drugu šansu sa njima.

Kako privući Bika

Kada je u pitanju privlačenje Bika, vi morate biti ti koji će započeti kontakt. Ovaj horoskopski znak ima sporiji proces donošenja odluka i analitičniji je kada su u pitanju veze. Ovaj znak ceni promišljenost, pa ako ih izvedete na večeru, neka bude vrhunski, visoko ocenjeni restoran koji služi njihovu omiljenu hranu. Bik je preokupiran udobnošću i sigurnošću, što uključuje i finansijsku sigurnost. Ako vaš partner sumnja da ste loš u menadžovanju novca ili da nemate odgovornu glavu na ramenima, možda će se malo ohladiti. Ako pokažete da iskreno uživate u njihovom društvu, oteraćete ih. Vodite inteligentan razgovor i nesumnjivo ćete osvojiti svoje bikovo srce.

Kako privući Blizanca

Blizanci se bave komunikacijom, filozofskim razmišljanjem i podsticanjem debate. Možete brzo impresionirati partnera Blizanca svojom duhovitošću i mudrošću kao jednim od najcerebralnijih znakova zodijaka. Imaćete njihovu pažnju cele noći ako možete da smislite dovoljno tema za diskusiju koje su im zanimljive! Nemojte biti previše zabrinuti ako vaš Blizanci flertuju sa drugima. Blizanci su jednostavno društveni leptirić, a pokušaj da im se odseku krila rezultiraće katastrofom.

Rak, Horoskop
foto: Victor Watts / Alamy / Alamy / Profimedia

Kako privući Raka

Rak je delikatan i osetljiv znak. Kada razgovarate sa svojom simpatijom u znaku Raka, uvek morate biti iskreni i romantični. Šetnje plažom, duboki razgovori o budućnosti i, naravno, pominjanje stvari koje volite kod njih pomoći će vam da osvojite njihovo srce. Kada je u pitanju ovaj znak, ako budete grubi ili nepristojni, nećete nikuda odvesti. Pokažite svoju osetljivu stranu! Ako je ovo nešto što vam ne odgovara, Rak možda nije najbolji za vas.

Kako privući Lava

Lav je još jedan od živahnijih i vatrenijih znakova zodijaka. Da biste impresionirali Lava, morate pokazati da cenite lepe stvari. Nećete daleko stići sa ovim Sunčevim znakom ako odete na jeftin dejt ili sami izgledate jeftino ili ne trošite novac kada idete na večeru. Lav više voli da putuje prvomklasom. Lav takođe, jednostavno želi da budete ono što jeste, pa ako posumnjaju da ste lažni ili varljivi, ostaviće vas na miru.

Kako privući Devicu

Devica je povučen znak. Kada prvi put sretnete svoju Devicu, nemojte odlagati ako vam izgleda hladno ili bezbrižno. Oni jednostavno imaju čvršću ljusku koju treba razbiti! Oni će vas poštovati i brže će vam se otvoriti ako možete da ih poštujete. Devica je takođe veoma praktična i prizemna, pa će ih pokušaj da bude u centru pažnje brzo izmoriti. Žele da budete iskreni i otvoreni prema njima.

Vaga, Sazvežđe, Horoskop, Zodijak, Zvezde
foto: Profimedia

Kako privući Vagu

Kod Vage je sve u druženju. Oni više vole da putuju u velikim društvenim krugovima, pa ako možete da se slažete sa njihovim prijateljima, možete brzo zaraditi njihovo poverenje i ljubav. Ovaj horoskopski znak je po prirodi veoma inteligentan. Lako ćete ih osvojiti ako pokažete Vagi da cenite ovo i da ste takođe inteligentni u vezi sa stvarima oko kojih ste strastveni. Inteligencija je jednaka poštovanju u ovom kontekstu, zato se izoštite pre sledećeg sastanka!

Kako privući Škorpiju

Škorpija je nepredvidiv horoskopski znak koji preferira privatnost. Kada razgovarate sa ljubavnim interesom u znaku Škorpije, morate obratiti posebnu pažnju na ono što imaju da kažu. Foliranje vam ovde neće doneti ništa. Ovaj znak takođe uživa u društvenim situacijama, pa se ne plašite da ih iznenadite zabavnom i jedinstvenom aktivnošću za izlaske. Škorpija ceni spontanost i iskustvo će im biti mnogo značajnije nego što bi bilo koji poklon ikada mogao da bude.

Kako privući Strelca

Strelac uživa da bude napolju i da priča o svemu što ih zanima. Možete zadržati njihovu pažnju satima ako započnete razgovor o aktuelnim događajima, sportovima na otvorenom ili kućnim ljubimcima. Kada vam se povere ili zatraže vaš savet, znaćete da ste navukli Strelca. Narušavanje slobode ili nezavisnosti Strelca će ih isključiti brže od bilo čega drugog. Ovo će ih poslati u bekstvo u brda! Ako je to nešto što ne želite u partneru, Strelac možda nije pravi za vas. Međutim, uvek ćete se zabavljati i odlaziti u avanture sa svojim ljubavnikom Strelcem, tako da živite u trenutku kao i oni.

Kako privući Jarca

Jarac je oprezan horoskopski znak, tako da je sticanje njihovog poverenja važan deo kompatibilnosti njihove veze. Oni uživaju u slušanju i učenju novih stvari, pa ako imate nešto novo i zanimljivo za razgovor ili nešto zabavno da dodate u razgovor, oni će vam jesti iz ruke. Iako ovaj znak ceni luksuz, oni su i praktični, a trošenje novca na poklone da biste impresionirali samo će ostaviti utisak da ste finansijski neodgovorni. Ovo bi moglo podići crvene zastave da ne cenite novac, što je velika prepreka za Jarca. Jedan važan savet koji treba zapamtiti je da uvek budete na vreme. Jarac prezire kašnjenja, i to će vas sigurno loše početi!

Vodolija
foto: Profimedia

Kako privući Vodolije

Vodolija je veoma analitički znak, tako da je najbolje da započnete ovu vezu sa nekom dubinskom diskusijom. Oni takođe imaju mnogo humanitarnih interesa, tako da će pokazivanje vaše humanitarne strane nesumnjivo privući njihovu pažnju. Vodolije su fascinirane širokim spektrom tema. Očekujte da razgovor prelazi sa jedne teme na drugu i budite sigurni da možete da idete u korak. Kada izlazite sa Vodolijom, jedna stvar koju treba izbegavati je prigovaranje o njihovim greškama. Neka stvari budu interesantne i živahne i osvojićete svoje ljubavno interesovanje za Vodoliju.

Kako privući Ribe

Kada razmišljate o svom odnosu sa partnerom u Ribama, budite spremni da razgovarate o mističnim stvarima. Ribe su poznate po svojoj fascinaciji natprirodnim, spiritualizmom, astrologijom i drugim srodnim temama. Oni su odlični slušaoci i daju iskrene odgovore. Ribe su veoma sentimentalne i uživaju u stvarima kao što su rođendani i godišnjice, tako da ne propustite nijednu od njih! Oni takođe veoma cene umetnost, tako da će vaš sastanak sa Ribama na umetničku izložbu biti nezaboravan prvi sastanak.

ASTROLOG OTKRILA TAJNE BUDUĆNOSTI: ŠTA VAM, PREMA HOROSKOPU, DONOSI 2023.GODINA:

10:17

ASTROLOG OTKRILA TAJNE BUDUĆNOSTI: ŠTA VAM, PREMA HOROSKOPU, DONOSI 2023.GODINA?

(Espreso/ Concious Reminder)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.