OVO SU 3 NAJTRAŽENIJA KUPAĆA KOSTIMA ZA LETO 2023. GODINE: Nose ih i POZNATE ŽENE, a uopšte NISU SKUPI
Kupaći kostim, Foto: Aurelie & Morgan David De Lossy / Carte Blanche / Profimedia

spremite na vreme

OVO SU 3 NAJTRAŽENIJA KUPAĆA KOSTIMA ZA LETO 2023. GODINE: Nose ih i POZNATE ŽENE, a uopšte NISU SKUPI

Može u potpunosti da promeni vizuelni efekat, a mi vam donosimo najbolje kupaće kostime za leto 2023

Objavljeno:

"Ako ste neko ko voli odeću i stil vam je centralni deo identiteta, prelep izgled na plaži može zaista da poboljša vaše iskustvo. U nekim slučajevima, to može da bude čak i lično iskustvo. I za razliku od trenutka na crvenom tepihu, za ovo vam nije potrebna posebna prilika kao što je venčanje. Možete to da radite tokom svakog dugog vikenda, čak i ako idete samo na bazen svog prijatelja", kaže Laura Zapata, stilistkinja koja je radila sa poznatim ličnostima poput Selene Gomez.

Tržište luksuznih kupaćih kostima konstatno je u porastu, zbog čega su žene u neumornoj potrazi za savršenim modelom. Naravno da izgledu na plaži najviše doprinosi vaša ishrana i fizička aktivnost, ali svako ko se iole razume u trikove sa odećom, zna da model kupaćeg kostima igra važnu ulogu. Može u potpunosti da promeni vizuelni efekat, a mi vam donosimo najbolje kupaće kostime za leto 2023:

Klasičan crni bikini

Klasičan crni bikini nikada ne izlazi mode. Slavna manekenka Emili Ratajkovski obožava da ih nosi, a u prilog tome govori i činjenica da je i sama izbacila ovakvu kolekciju. Crni kupaći kostimi su uvek jednostavni, ali elegantni i atraktivni. Nijedna letnja kolekcija ne može da prođe bez njih, a odgovara svakom tipu građe.

Novi modeli gornjih delova

Sećate li se kada su svi poludeli za obrtanjem gornjih delova kupaćih kostima? Cilj je bio da se nose naopako, a tokom leta 2023. javlja se nešto drugačiji model. Gornji deo je znatno širi, a Bela Hadid je među prvim poznatim damama koja ga je iznela. Umesto tanke tračice za vezivanje oko vrata, gornji deo se od grudi proteže i oko vrata. Mnogi strahuju kada je bela boja kupaćeg u pitanju, ali važno je da izaberete onaj koji je dobro postavljen.

Tirkizna boja

Bilo da je bikini, jednodelni ili samo jedan deo kupaćeg, tirkizna boja će definitivno vladati ovog leta. Kim Kardašijan je pokazala svoj model. Jednostavnog kroja, a zbog boje se savršeno stopi sa morem. Kim je pozirala sa prijateljicama koje diktiraju modne trendove, a koje su takođe nosile tirkizne modele.

Koji kupaći birate?

Bonus video:

02:49

ČUVENI METEOROLOG NEMA LEPE VESTI! Todorović: Ovo je tipično proleće, leto će biti hladnije od prosečnog! Otkrio i kad će sunce

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.