KOLIKO BI DECE TREBALO DA IMATE NA OSNOVU VAŠEG ZODIJAKA: Astrolozi otkrivaju tačan BROJ, koji će savršeno da PAŠE
Mama i beba, Foto: Profiemedia

da se rađa

KOLIKO BI DECE TREBALO DA IMATE NA OSNOVU VAŠEG ZODIJAKA: Astrolozi otkrivaju tačan BROJ, koji će savršeno da PAŠE

Što više dece to bolje, istina je za neke, međutim ne i za druge, Device na primer ne bi išle preko jednog deteta, dok Ovnove bolje da ne pitate

Objavljeno:

Zvezde mogu da otkriju mnoge stavri, u ovom slučaju i koliko dece bi vaš zodijak trebalo da ima. Ako ste se ikada pitali koji je idealan broj kada je zasnivanje porodice u pitanju, evo ga.

Ovan: Ratnik sa mnogo dece Oni su impulsivni. Ona će se zaljubiti u prvu bebu i neće moći da se zaustavi. Imaju sve što vam je potrebno za izazove roditeljstva. Oni su moćni, sigurni i nezavisni.

Ovan, Beba, Horoskop
foto: Profimedia

Bik: Ozbiljno sa dvoje dece Zvezde predlažu dvoje sa malom razlikom u godinama. Mogli bi biti preopterećeni sa više. Strpljivi i brižni, znaju da pomešaju zabavu i odgovornost. Oni čvrsto stoje na zemlji, a njihova deca će poštovati autoritet.

Blizanci: Nepredvidiva mama blizanaca Brižne mame koje vole da podstiču domišljatost kod dece. Prvi će čitati i znati azbuku. Ali ne dozvolite da vas nestrpljenje prevlada. Nisu tradicionalne mame, ali deca će obožavati njihovu strast i želju za životom.

Rak: Posvećena majka dvoje dece Majka zodijaka sa urođenim majčinskim instinktom i ljubavlju prema roditeljstvu. Ona je majka svim svojim prijateljima, uživa u svom domu i porodičnim vezama, pa se niko neće iznenaditi ako život posveti samo deci.

Lav: Strastvena majka dvoje do četvoro dece Multitasking im je prirodan, a takođe su i strpljivi. Imaju prirodni majčinski instinkt koji će nadjačati potrebu za nezavisnošću. One su strastvene majke koje s ponosom odgajaju uspešnu i sposobnu decu.

Beba
foto: Profimedia

Devica: Majka jedinog deteta U stresnim situacijama mogu da postanu anksiozni, pa je najbolje da imaju jedno dete kome se mogu potpuno posvetiti. Vole red, ali mogu i da budu opušteni.

Vaga: Uravnotežena majka mnogo dece Oni vole ravnotežu, pravičnost i jednakost. Mogu imati dvoje ili šestoro dece. Otvoreni za usvajanje jer su veoma saosećajni. Kada deca uđu u njihov život, postaće organizovanija.

Škorpija: Ekscentrična majka mnogo dece Sviđa im se ideja da podignu vojsku dece i uradili bi to savršeno. Oni su temperamentni i pomalo ekscentrični sa čestim promenama raspoloženja. On će snažno zaštititi svoju porodicu.

Strelac: avanturista sa jednim detetom Možda neće ni hteti da postanu majke, iako su odlične u toj ulozi. Oni su avanturističke prirode i slobodnog duha, pa su mogli da putuju sa detetom po svetu.

Jarac: Sjajna mama Ovaj znak je kao super biće! Neće im biti problem da odgajaju troje dece sa malom razlikom u godinama, vode domaćinstvo i rade. One zapovedaju ženama koje vole strukturu i moć. Ne plaše se da sprovode pravila.

Vodolija: Prilagodljiva majka jednog deteta U sebi imaju dečju energiju, što im otežava prilagođavanje na majčinstvo. Oni će podržati dete ako želi da postane glumac, naučnik ili učitelj, biće mu posvećeni, ali i dati mu slobodu.

Ribe: Vruća mama pet Mogli su da pobede u trci sa najviše dece. Ispunjeni emocijama, jedva čekaju da se pobrinu za svoju porodicu. Topla, ali i pomalo perfekcionistička. Mame koje će pratiti modne trendove, ali i deci pružiti topao dom pun ljubavi.

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve:

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/ 24 sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.