OVAKO SE ISPRAVNO PERE POSTELJINA U VEŠ MAŠINI: Domaćice se kunu u ovaj TRIK
Veš mašina, Foto: Profimedia

ODLIČNO

OVAKO SE ISPRAVNO PERE POSTELJINA U VEŠ MAŠINI: Domaćice se kunu u ovaj TRIK

Možda niste mnogo o tome ni razmišljali, ali sudeći po jednoj mami koja je opsednuta čišćenjem, postoji pravi način za pranje posteljine, tačnije navlaka za prekrivače, jorgane i tome slično.

Objavljeno:

Iako najverovatnije samo ubacite posteljinu u veš mašinu, ova mama ističe da obavezno treba da zakopčate dugmad ili rajfešlus (šta se već nalazi na navlakama), pre nego ih stavite na pranje.

S obzirom na to da je i ona svesna da ovo deluje kao dupli posao, pošto ćete kasnije opet morati da otkopčavate, kako biste ubacili prekrivače u navlake, ona ima jednostavno objašnjenje za to.

– Kada stavljam posteljinu u mašinu za veš uvek je prethodno zakopčam. Ovo će sprečiti da druga posteljina poput jastučnica i čaršava ulazi u nju tokom pranja – kaže ova čistunica.

Takođe je dala još jedan savet, a to je da ukoliko imate mašinu za sušenje veša, jastučnice i čaršave stavite da se suše pre navlaka – ne zajedno.

– Dok se navlake suše, možete da počnete da nameštate krevet koristeći čaršav i jastučnice. Dok to završite i vaša navlaka će se osušiti i biti spremna za postavljanje na prekrivač i krevet.

Pratioci sa Instagrama su bili oduševljeni njenim savetima, navodeći da su veoma pametni i da će ih sigurno primeniti.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.