RENESANSNA ASTROLOGIJA OTKRIVA VAŠ PUN POTENCIJAL: Pronađite svoj DAN rođenja i pogledajte šta je vaš DAR
Kalendar, Foto: MA8 / Alamy / Alamy / Profimedia

astro kutak

RENESANSNA ASTROLOGIJA OTKRIVA VAŠ PUN POTENCIJAL: Pronađite svoj DAN rođenja i pogledajte šta je vaš DAR

Đordano Bruno je bio vrlo inovativan i izračunao je sve sa najstrožom matematičkom preciznošću

Objavljeno: 15:16h

Đordano Bruno je bio poznati italijanski renesansni matematičar i filozof koji je od bivšeg dominikanskog fratra postao astrolog, astronom, mađioničar i pesnik. Posle sedam godina zatvora, 1600. godine inkvizicija ga je spalila na lomači zbog jeresi.

Ako ste rođeni:

1. u mesecu

Vi ste lider, imate jaku volju i volite da idete svojim putem. Teško te je osvojiti, ali i kada ti je neko pri srcu, spreman si to da pokažeš. Imate mnogo različitih intelektualnih sklonosti, kreativni ste i veoma dobar organizator. Čuvajte se ljubomore i dominacije nad drugima.

2. u mesecu

Volite muziku, ritam, ples, imate osećaj za harmoniju i volite sve lepo i prefinjeno u životu, tako da je bavljenje umetnošću pravi poziv za vas. Skloni ste da potcenjujete svoje sposobnosti, što može biti veliki hendikep u životu. Vodite računa o svom okruženju jer to može da vas oraspoloži, ali i da uvuče u depresiju, kojoj ste prilično skloni.

Kalendar, April
foto: Profimedia

3. u mesecu

Vi ste među najdarovitijim ljudima. Imate razvijenu maštu i bili biste dobar novinar ili pisac. Osim toga, precizan si. Društveni život i prijatelji su vam najvažnija stvar na svetu. Svi te, čak i površni poznanici, odmah prepoznaju kao prijatelja i osobu na koju mogu da računaju.

4. u mesecu

Čvrsti ste, nepokolebljivi, a ponekad tvrdoglavi i nepopustljivi. Veliki ste radnik, sistematičan, odan, savestan i nikada ne odustajete, pa se može reći da je svet poslovanja idealan za vas. Govorite istinu čak i kada ne biste trebali, što vas često čini neprijateljima. Vaša emocionalna priroda je skoro uvek pod kontrolom.

5. u mesecu

Uživate u svakom minutu života. Svaki posao koji vas drži u pokretu zadovoljiće vaš neobuzdani temperament i ambiciju. Sve što vas stavlja pred publiku bilo bi idealno zanimanje. Može se desiti da se mladi skrasite, ali vaš partner uvek mora da bude na oprezu, jer mrzite ograničenja i stege.

6. u mesecu

Ljubitelj ste porodične atmosfere i potreban vam je saputnik koji vam pruža ljubav i ohrabrenje, kako biste dali sve od sebe. Obdareni ste divnim glasom koji vas, ako ga obučite, može dovesti do samog vrha ove umetnosti. Međutim, takođe biste se istakli u bilo kojoj oblasti društvene službe.

7. u mesecu

Vi ste ozbiljna, smirena, analitična osoba koja čvrsto stoji na zemlji. Uvek težite savršenstvu i tražite najbolja rešenja. Važno je da izmerite ne dva puta već tri puta pre sečenja. Neodoljivo vas privlači nauka, ali i mistika i okultizam. Veoma ste osetljivi i osetljivi i dobro je da uvek pratite svoja osećanja.

Kalendar
foto: Profimedia

8. u mesecu

Rođeni ste za sve poslove. Dobro prosuđujete, znate da balansirate i osoba ste od autoriteta. Volite moć, novac i spektakularne situacije. Da biste bili uspešni, potrebna vam je dobra organizacija u kojoj se vaše želje mogu u potpunosti izraziti.

9. u mesecu

Uticaj broja devet na vaš život mogao bi da vam donese česta putovanja, odnosno zanimanje u kojem bi putovanja i komunikacija bili od velikog značaja za vaš poslovni život. Imate uticaj na ljude i velikodušni ste, ali pazite da ne trošite svoju zaštitnu energiju na pogrešne ljude.

10. u mesecu

Rođeni ste da vodite i budete nezavisni. Zato ne tražite pomoć od drugih, jer oni žele da se oslone na vas. Svaka vrsta individualne aktivnosti je dobra za vas, imate dovoljno talenata koji vas mogu učiniti uspešnim u životu. Obavezno razvijajte i svoje umetničke sklonosti.

11. u mesecu

Morate naučiti da održavate ravnotežu, čak i kada su vam živci na ivici izdržljivosti. Držanje emocija pod kontrolom je osnova vašeg zdravlja i sreće. Uprkos vašoj natprosečnoj inteligenciji, ponekad dopuštate da vas intuicija navede do neobičnog izraza vašeg prirodnog potencijala.

12. u mesecu

Veoma ste topli i prijateljski raspoloženi prema onima oko vas. Veoma ste praktični i posedujete određene umetničke talente, a vaš šarm vam daje mogućnost da plasirate šta god želite u životu. Ako naiđete na poteškoće u ljubavnom životu ili prijateljstvu, bićete obeshrabreni.

13. u mesecu

Vredni ste i imate velike ambicije, pa volite da organizujete druge, koji ponekad misle da ste diktatorski. Dobro uočavate detalje i izvodite ispravne zaključke. Bilo bi dobro da više izražavate svoja osećanja i razvijate hobije koji podrazumeva rad rukama.

Kalendar
foto: Twitter/@CPMilnes

14. u mesecu

Vaša logika i mašta su razvijene. Možete stvarati i uništavati, moć je vaša najjača strana. Privlači vas novo i originalno, promene i razlike, rizici i izazovi. Skloni ste preteranom eksperimentisanju, pa je preporučljivo da vežbate strpljenje i ravnotežu kako biste uspešno vodili svoju karijeru.

15. u mesecu

Najčešće bežite od situacija u kojima biste mogli da dominirate, što može donekle da ugrozi vaše raspoloženje i odnos prema okolini. Privlači vas sve što je dobro i lepo i stalno tražite osobu koja bi vam dozvolila da budete ono što zaista jeste. Bili biste uspešni i na polju umetnosti.

16. u mesecu

Ovo je broj duhovnih vrednosti. On vas više vezuje za duhovne istine, metafiziku i filozofiju nego za opipljive činjenice života. U duši ste perfekcionista i veoma ste uznemireni ako ne ispunjavate visoke standarde. Potreban vam je dom u kome ćete biti voljeni, ali i nezavisni.

17. u mesecu

Ne volite kada u vašem životnom i profesionalnom okruženju vladaju anarhija, poremećene vrednosti i nesklad. Ovaj dan rođenja je veoma dobar kada su u pitanju finansije - nikada nećete ostati bez novca. Bilo bi mudro da sami donosite važne odluke, a detalje prepustite drugima.

18. u mesecu

Imate izraženu emotivnost koja vas privlači muzici, a sa druge strane, veoma ste kritični i zahtevni. Profesije kritičara i pisca stvorene su za vas. U suprotnom, živećete život ispunjen zanimljivim poznanstvima i putovanjima.

19. u mesecu

Vi ste po svemu sudeći rođeni ekstremista. U emotivnom smislu živite život na ivici ponora, a sa druge strane, odlikuju vas zadivljujući izvori mašte pomoću kojih uspevate da rešavate poteškoće. Pažljivo birajte životnog partnera jer vam rođendan može doneti mnogo nesporazuma u ​​bračnom životu.

20. u mesecu

Vi ste osetljiva osoba. Potrebni su vam iskreni prijatelji, zaštita i uteha, bez kojih ne biste mogli ni da zamislite život. Pokušajte da emocije postavite u razumne granice kako biste mogli normalno da živite i ponašate se. Uspeh će vam doći samo ako razvijete svoju ličnost.

21. u mesecu

Volite prijatna okruženja u kojima dominiraju poverenje, harmonični odnosi i harmonične boje. Zbog čestih promena raspoloženja uvek su vam potrebni ljubav i prijateljstvo. Više volite da primate nego da dajete. Odmor provodite pasivno, uglavnom čitajući, ali volite i druženje i zabavu.

Novac, Kalendar
foto: Profimedia

22. u mesecu

Vi ste oštrog uma, pronicljivi i čvrsto utemeljeni. Veoma ste podrška, volite humanitarne akcije i želite da pomognete svima. Ideje koje vas ispunjavaju su vaši glavni vodiči. Ali mnoge vaše ideje zahtevaju mnogo hrabrosti i kolektivne svesti, i tu nailazite na prepreke.

23. u mesecu

Nezavisni ste, ponosni i odgovorni. Znate kako da tačno dijagnostikujete bolest u političkom telu, organizaciji ili društvu uopšte. Najbolje se slažete sa pripadnicima suprotnog pola i sa starijim osobama koje cenite. Vi ste vešti u iznošenju argumenata, što povećava odlučnost u poslu.

24. u mesecu

Imate neverovatnu količinu energije. Spremni ste da preuzmete odgovornost u svemu, posebno u porodici ili društvu. Vaš nedostatak je što vas energija i odgovornost mogu navesti da verujete da samo vi znate šta je dobro. Možda biste bili najuspešniji u oblasti medicine i obrazovanja.

25. u mesecu

Vi ste intuitivna i nadarena osoba, ali često nedovoljno shvaćena u svom okruženju. Uspesi hrane vašu sujetu i čine vaš život svrsishodnim, ali da biste to postigli morate se osloboditi depresije. Morate da osetite atmosferu malog mesta da biste bili srećni i uspešni.

26. u mesecu

Dom i porodica su vam najvažniji. Veoma ste entuzijastični za započinjanje bilo kog novog projekta, ali ne kada je u pitanju završetak. Veoma ste ponosni, pa je bolje da se ne venčate pre nego što dobro upoznate svog budućeg partnera, jer ne bi mogli da podnose da budu posmatrani.

27. u mesecu

Vaša veza sa nadrealnim i metafizičkim je veoma jaka, a dan kada ste rođeni povezuje vas sa misticizmom i filozofijom. Negativna osobina vaše ličnosti leži u tome što, kada vam stvari ne idu kako treba, padate u stanje melanholije. Skloni ste književnosti i umetnosti.

28. u mesecu

Dominantni ste i nezavisni, bilo bi dobro da radite na svom projektu, ali u okviru renomirane organizacije. Imate dovoljno mašte i upornosti da završite sve što započnete. Sloboda je veoma važna u vašem životu, ali nije dobro preterivati. Privlači vas sve što je neobično i neobično.

29. u mesecu

Vaš rođendan igra veoma važnu ulogu. Može da vas izvede pred publiku, jer ste idealista sa osobinama velikog vođe. Međutim, često ste skloni promenama raspoloženja. Za vas je dobro uvek veoma dobro, a loše je uvek veoma loše. Živite na emotivnoj klackalici tako da je nije lako pratiti.

30. u mesecu

Ti si rođeni sanjar, pun mašte. Dramaturgija ili književnost su pravi izazovi, na ovim poljima se najviše može izraziti. Nikada ne prisiljavajte sebe da radite rutinske i monotone zadatke. To bi ubilo tvoju želju za životom. Naučite da budete strpljivi i ne trošite energiju na nevažne stvari – to će vas uvek vući nazad.

31. u mesecu

Oni koji su rođeni 31. u mesecu u prvoj polovini svog života su uglavnom uporni, tvrdoglavi i nespremni na bilo kakve obaveze ili kompromise. Jako ste zainteresovani za lečenje i lekovito bilje, tako da imate skrivenu želju za lečenjem i lekovima, u čemu biste bili najbolji, piše Atma.

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve:

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/ 24 sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.