SUPER TRIK DA SE ZA 30 SEKUNDI OTARASITE MAMURLUKA: Ova tehnika ne uspeva svakom (VIDEO)
Mamurluk, Foto: Profimedija

sjajan trik

SUPER TRIK DA SE ZA 30 SEKUNDI OTARASITE MAMURLUKA: Ova tehnika ne uspeva svakom (VIDEO)

Osećaj olakšanja dolazi veoma brzo, a ovaj metod navodno pomaže i kod anksioznosti i napada panike

Objavljeno:

Posledice konzumiranja alkohola su uglavnom vidljive sutradan, a glavobolja, mučnina i razdražljivost su najčešći simptomi mamurluka. Problem sa mamurlukom možete rešiti za par minuta. Recept za to smo pronašli na Instagramu.

Sve što vam je potrebno je posuda hladne vode u koju ćete dodati kocke leda po potrebi. Zaronite lice u vodu i držite nekoliko sekundi. Osećaj olakšanja dolazi veoma brzo, a autorka ovog klipa tvrdi da pomaže i kod anksioznosti i napada panike.

Mamurluk
foto: Profimedia

Ako vam ovo deluje suviše radikalno, postoji nekoliko koraka koje možete da preduzmete kako biste se osećali bolje:

Hidratacija: Alkohol dehidrira organizam, pa je važno nadoknaditi tečnost. Pijte puno vode ili elektrolitskih napitaka kako biste se hidrirali i ublažili simptome mamurluka.

Izbegavanje kofeina: Iako vam se možda čini da će šolja kafe biti od pomoći, kofein zapravo pogoršava dehidraciju. Umesto toga, pijte biljne čajeve ili vodu.

Ishrana: Izbor namirnica bogatih hranljivim materijama može da oporavi organizam. Birajte hranu poput voća, povrća, integralnih žitarica i proteina.

Margarita, Koktel, Piće, Alkohol
foto: Profimedia

Odmor: Dajte svom telu vreme da se oporavi. Pokušajte da odspavate ili odmarati se što je više moguće kako biste pomogli telu da se oporavi.

Lagana fizička aktivnost: Blaga fizička aktivnost može da vam pomogne da se osećate bolje. Šetnja na svežem vazduhu je vrlo korisna za oporavak.

Opuštanje i relaksacija: Pokušajte sa tehnikama opuštanja kao što su duboko disanje, meditacija ili opuštajuća muzika kako biste smanjili stres i smirili organizam.

Lekovi protiv bolova: Ukoliko imate glavobolju ili druge simptome mamurluka, lekovi protiv bolova kao što su acetaminofen ili ibuprofen mogu da pruže privremeno olakšanje.

00:56

EKIPA MAJKE I SNAJKE POMOGLA U OSTVARENJU CILJA MALE NINE: Donirana 300 krofni i novčana pomoć za lečenje njenog oca

(Espreso7Srpski portal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.