OVU STVAR DRAGANA KOSJERINA PIJE SVAKI DAN: Samo zato izgleda KAO BOMBA, sastojke za to VEĆ IMATE KOD KUĆE
Dragana Kosjerina, Foto: Printscreen/RTS

SJAJNO

OVU STVAR DRAGANA KOSJERINA PIJE SVAKI DAN: Samo zato izgleda KAO BOMBA, sastojke za to VEĆ IMATE KOD KUĆE

Voditeljka Dragana Kosjerina ima omiljeni napitak kojim započinje svako jutro, a u nastavku saznajte i kako izgleda njena ishrana.

Objavljeno: 12:27h

Dragana Kosjerina definitivno važi za jednu od najlepših voditeljki na našim prostorima, a o njenom izgledu na muzičkom takmičenju za izbor predstavnika Srbije na Eurosongu, i dalje se priča.

Mnogi se pitaju kako Dragani polazi za rukom da ima savršen izgled i vitku figuru i da li je teško pridržavati se ishrane kada ste previše poslovno angažovani. Ipak, njena tajna krije se u jednom napitku, o kom je nedavno govorila, a bez njega ne započinje dan.

Reč je o limunadi sa kurkumom i đumbirom koju je najbolje piti ujutru. Ovaj napitak čisti organizam, ubrzava metabolizam i pruža energiju. Lako se pravi i što je još važnije, potrebno vam je samo nekoliko minuta za pripremu:

Za ovu limunadu potrebno vam je:

1,5 šolja vode

1 kašičica kurkume

1 kašičica đumbira u prahu ili sveže narendanog

1/2 limuna

1 kašičica meda, ako baš želite

U šerpu sipajte vodu, dodajte kurkumu, đumbir, promešajte, poklopite i satvite da se krčka 5-10 minuta. Zatim napitak procedite, sipajte malo više od pola šolje i dodajte pola isceđenog limuna.

Voditeljka je jednom prilikom otkrila da nije opterećena sastavom namirnica koje unosi u organizam, ali da je odlučila da iz svoje ishrane izbaci jednu vrstu.

"Verujem da je mnogo važnije usvojiti određene navike u ishrani i njih se pridržavati duži period. Obratite pažnju na to kako određene namirnice utiču na vaš organizam, kakva vam je koža kad ih konzumirate, kako vam reaguje stomak, pa ih u skladu sa tim isključite sa jelovnika ili ih pak zadržite. Telo će vam samo reći šta mu je potrebno. Ja sam, na primer, smanjila unos mlečnih proizvoda i glutena jer sam prepoznala loše reakcije. Jedem redovno, raznovrsno i ne prejedam se. To je moj recept", rekla je Dragana jednom prilikom za Blic.

Osim toga, voditeljka je istakla da dan završava domaćim čajem, a da je treninge uvela kako bi se lepše osećala.

"Redovno vežbam. Ponosna sam što su u meni sazreli pravi motivi za redovnu aktivnost. Ne treniram zarad estetike, već da bih se osećala dobro i zdravo. Zato istrajavam i ne treniram sezonski", rekla je ona jednom prilikom.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.