OVO JELO JE TAJNA VITKE LINIJE MARIJE KILIBARDE: Pokazala kako ga sprema, MOŽE DA SE JEDE I TOPLO I HLADNO!
Marija Kilibarda, Foto: Printscreen / Youtube / Praktična žena

UKUSNO I ZDRAVO

OVO JELO JE TAJNA VITKE LINIJE MARIJE KILIBARDE: Pokazala kako ga sprema, MOŽE DA SE JEDE I TOPLO I HLADNO!

Jelo možete servirati toplo ili hladno i dekorisati ga po želji

Objavljeno:

Marija Kilibarda je jedna od naših najlepših i najzgodnijih voditeljki. Svi se pitaju koja je tajna njenog izgleda, a ona je jednom prilikom otkrila šta voli da sprema.

Ona je u emisiji spremala tikvice sa gamborima i kinoom, lagano i zdravo jelo.

Ovo je recept.

Sastojci:

kinoa

škampi

ulje od semena grožđa

maslinovo ulje

tikvice

čeri paradajz

limun

peršunov list

so

biber

1 / 3 Foto: Printscreen / Youtube / Praktična žena

Priprema:

Skuvajte kinou – na šolju kinoe dodajte dve šolje vode, stavite vodu da proključa sa kinoom i smanjite temperaturu da lagano krčka dok voda ne uvri. Kada kinoa bude kuvana, sklonite sa vatre. U tiganju na ulju prodinstajte tikvice, zatim dodajte škampe, prodinsatajte par minuta, dodajte kinou, čeri paradajz, peršunov list, malo soka od limuna, biber i so, sve to promešajte da se sjedini i servirajte.

Jelo možete servirati toplo ili hladno i dekorisati ga po želji.

(Espreso / Zadovoljna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.