AKO radite ove ČETIRI stvari, BORE vam ne ginu!
Foto: Giphy

vodite računa

AKO radite ove ČETIRI stvari, BORE vam ne ginu!

Iako s godinama nećete moći da izbegnete te dosadne crte na licu, možete učiniti nekoliko stvari kako ih ne biste dobili pre vremena
Objavljeno: 14:19h

Iako s godinama nećete moći da izbegnete te dosadne crte na licu, možete učiniti nekoliko stvari kako ih ne biste dobili pre vremena.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ali, nažalost, to nije moguće, kao ni izbegavanje bora, kojih se užasava baš svaka žena. Iako s godinama nećete moći da izbegnete te dosadne crte na licu, možete učiniti nekoliko stvari kako ih ne biste dobili pre vremena. Možete što kvalitetnije jesti, piti puno tečnosti, redovno vežbati, baš uvek skidati šminku pre spavanja i pravilno negovati kožu, ali i izbegavati ove 4 neobične navike, koje dovode do prevremenog stvaranja bora.

foto: giphy

Prva je spavanje u položaju fetusa. Iako su neka istraživanja otkrila kako u ovom položaju spavaju inteligentni ljudi, ona nije nipošto dobra za vašu kožu lica. Najbolja je opcija svakako spavanje na leđima, jer pritom ne "gužvate" lice.

Druga je ispijanje pića na slamku, jer vam se tako u području usana formiraju nepoželjne linije, odnosno bore.

foto: Giphy

Treće je korišćenje pametnih telefona. Čim ga naslonite na uvo i on vam počne dodirivati obraze, setite se gde je on sve bio i kada ste ga zadnji put očistili. Takođe, prečesta upotreba telefona i laptopa, dovodi do škiljenja, zbog čega vam bore oko očiju ne ginu pre vremena. Znamo da se ne možete odreći svojih pametnih uređaja, ali makar odvojite svakodnevno dovoljno vremena i nemojte ih koristiti.

foto: Thinkstock

Kao četvrta stvar na popis našla se topla kupka, koja tako godi nakon napornog radnog dana, ali izuzetno je štetna za kožu zbog bora, i to zato što bilo kakva visoka temperatura isušuje kožu i izaziva sitne bore. (Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.