MUŠKARAC OTKRIO BEZ ČEGA NE MOŽE U KREVETU PA ZAPREPASTIO LJUDE: Da li je REALNO da je IZJAVIO OVO
Ilustarcija, Foto: Profimedia

ljubav

MUŠKARAC OTKRIO BEZ ČEGA NE MOŽE U KREVETU PA ZAPREPASTIO LJUDE: Da li je REALNO da je IZJAVIO OVO

Ovaj muškarac je otkrio da se plaši dolaska leta jer dolazi leto i stalno će viđati jedan deo ženskog tela koji mu je fetiš

Objavljeno: 11:39h

Svaka osoba ima različite fetiše, posebno muškarci. Ovaj muškarac otkrio je za čim on najviše balavi.

- Nikada ne bih uradio nešto neprikladno, ali uživam u stalnoj paradi savršenih stopala. Moj lični favorit su crveni nokti - počeo je svoju ispovest taj neobični muškarac.

On je otkio i kako je u vezi sa svojom devojkom godinu i po dana i da oboje imaju 26 godina. Način na koji ju je upoznao bio je presudan da se zaljubi u nju, a, kako je rekao, to se dogodilo na bazenu gde je prvo primetio njena stopala. Brzo su "kliknuli", a od početka se njihova veza dobro razvijala, što se odnosilo i na spavaću sobu.

Gljivice, Stopala, Infekcija
foto: Profimedia

Svoje egzibicionističke poduhvate iz sobe muškarac je podelio sa savetnicom za odnose, rekavši joj kako je voleo da masira stopala svoje devojke i da sisa njene nožne prste. Ona se u početku smeškala na njegove predloge za "igru" sa stopalima, ali više joj nije bilo zabavno kada je shvatila da on ima opsesiju stopalima drugih žena.

- Ne želim da je izgubim, ali nisam siguran ni da mogu da prestanem da volim stopala. Šta da radim? - pitao je on i dodao da se najviše plaši dolaska leta jer su tada stopala posebno izložena.

Savetnica za odnose mu je rekla kako je fetiš prema stpalima uobičajen i da je dobro što je bio od starta otvoren s devojkom, otkrivši joj svoje se*sualne preferencije. Skrenula je pažnju momku da je možda nesigurnost njegove devojke opravdana jer je zabrinuta njegovom preokupiranošću drugim ženama.

- Pitajte je kako se oseća. Ako želite da vaša veza funkcioniše treba da budete spremni na kompromis. Ima mnogo žena koje ne bi tolerisale svog dečka da se otvoreno divi drugim ženama, čak i ako su to njihova stopala - savetovala ga je ona.

Međutim, napomenula je da je možda to prolaznog karaktera i da ako je problem i dalje prisutan treba oboje da posete terapeuta za se*s i odnose.

00:24

SEKO, ŠTA TI JE TO NA NOGAMA?! Raša ZGRANUT voditeljkinom pojavom, studio nije mogao da skloni pogled sa njenih STOPALA!

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.