STAVITE OVO NA USISIVAČ I PRONAĆI ĆETE SVE IZGUBLJENE STVARI: Trik koji će vam "SPASITI GLAVU"
Usisivač, Foto: Printscreen/TikTok/ marilyn2685

spas za vas!

STAVITE OVO NA USISIVAČ I PRONAĆI ĆETE SVE IZGUBLJENE STVARI: Trik koji će vam "SPASITI GLAVU"

Usisavanje je jedan od najdosadnijih poslova za svaku domaćicu, ali uz pomoć ovih trikova olakšaćete celokupan proces.

Objavljeno: 12:39h

Nekoliko saveta i očistićete teško pristupačne delove kuće ili ćete naći sitne stvari koje ste mislili da su izgubljene.

Trik sa tubom od toalet papira

Kako biste uspeli da usisate mrvice i prljavštinu i iz najteže dostupnih mesta, na otvor cevi usisavača stavite valjak od kartona od rolne toalet papira i stisnite ga kako biste ga uspeli ugurati u usko i skučeno mesto.

U vrećicu za usisavač uspite malo cimeta

U domu se mogu zadržati i neugodni mirisi kućnih ljubimaca koji, dok usisavate, mogu završiti u vrećici usisavača te se tako opet vraćati u zrak. Kako biste to spriječili uspite u vrećicu malo cimeta čiji će slatkasti miris prekriti neugodne mirise.

soda
foto: Profimedia

Dušek pospite sodom bikarbonom

Kako biste s tepiha, dušeka i sličnih mesta uklonili mirise koje ne želite osetiti, pospite ih sa sodom bikarbonom, pustite da odstoji 30 minuta i zatim usisajte.

Rešite se udubljenja od nameštaja

Premeštate li namještaj, ovaj trik pomoći će vam da uklonite udubine u tepihu koje su ostale od fotelja i stolova: stavite kockice leda na udubine i pričekajte da se otope. Vlakna će zbog vode nabreknuti i vratiti se u prvotni oblik. Prođite usisavačem po udubljenju kako bi se ulegnuta vlakna ponovno podigla.

Trik za pronalazak nakita i sitnih predmeta

Naušnicu koja vam je pala na pod, ili bilo koji drugi sitni predmet, lakše ćete naći pomoću usisavača i najlonke. Na otvor usisavača stavite staru najlonku te je učvrstite gumicom. Prođite po podu sa usisavačem i izgubljena sitnica ostaće na najlonki.

05:24

NIJE PROBLEM SAMO MINIMALAC Stojiljković: Većina prima 62.000, a za pristojan život imaju samo oni sa ŠESTOCIFRENOM PLATOM

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.