Ove 4 ŽENSKE NAVIKE se prosto GADE MUŠKARCIMA!
Foto: Profimedia

savet za nežniji pol

Ove 4 ŽENSKE NAVIKE se prosto GADE MUŠKARCIMA!

Dame, dobro pazite šta radite, jer ove stvari prosto teraju muškarce od vas
Objavljeno:

Žene obožavaju da su obožavane, a kako bi to bile, pokušavaju da za svoje muškarce izgledaju što lepše i poželjnije.

Pa ipak, u ovome može i da se pretera. Mada ženama to tako ne deluje, muškarci imaju šesto čulo kad je reč o ženskoj kozmetici, i često negativno reaguju na stvari za koje se da pomisliti da su neprimetne.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovo je spisak stvari koje žene redovno rade, a užasno iritiraju muškarce. Žene koje ovo rade su u potpunoj zabludi, kad je reč o njihovom imidžu kod jačeg pola.

Spavanje sa šminkom

Odlazak u krevet sa licem punim pudera je velika greška. Takođe, na ovom spisku je i maskara, i sve ostalo što ostaje kao masni otisak na posteljini. Muškarcu koji vidi ovo izgledaćete neuredno, prljavo i nepoželjno.

foto: Shutterstock

Prikrivanje bubuljica

Verujte nam, prosečan muškarac mnogo više voli da vidi bubuljicu, nego neku grbu prikrivenu kilogramom pudera. On sve vidi, sve kapira, i bolje je da neke stvari ne skrivate nego da ih ovako nevešto maskirate.

foto: Printscreen/Instagram

Prikrivanje masne kose suvim šamponom

Muškarci vole da provlače prste kroz gustu i bujnu žensku kosu, a i žene vole kad im se to radi. Međutim, ako muškarcu posle ovoga na prstima ostaje sloj suvog šampona, on će prvo otići da opere ruku u vašem kupatilu, i to verovatno poslednji put.

foto: Recept za šampon

Crtanje lica

Muškarci verovatno ni ne znaju šta znači konturisanje lica, ali znaju da im se to nikako ne sviđa. I da, muškarci MRZE crtanje obrva. Mrze. A oni koji vole, verovatno ne vole žene.

foto: : news.nster.com

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.