OVAJ STARIJI MUŠKARAC STOJI IZA NATAŠE NINKOVIĆ: Zbog njega je ODBILA HOLIVUD, a SIN MU JE PRVA LIGA (FOTO)
Nataša Ninković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

morate znati!

OVAJ STARIJI MUŠKARAC STOJI IZA NATAŠE NINKOVIĆ: Zbog njega je ODBILA HOLIVUD, a SIN MU JE PRVA LIGA (FOTO)

Naša poznate glumica Nataša Ninković retko svoju porodicu eksponira javno, a evo ko je njen izabranik.

Objavljeno:

Nataša Ninković je jedna od najpoznatijih i najvoljenijih glumica na našoj sceni.

Na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u Beogradu sinoć je održana premijera predstave "Urnebesna tragedija" po tekstu Dušana Kovačevića, a u adaptaciji i režiji Jagoša Markovića.

Među publikom koja je uživala u ovom projektu našlo se mnogo poznatih lica, a najviše pažnje privukli su suprug Nataše Ninković i slavna glumica koji su se pod ruku pojavili vidno raspoloženi.

Iako su već jedanaest godina u skladnom braku, Natašu i njenog izabranika Nenada Šarenca, sa kojim ima dva sina, retko možemo videti zajedno u javnosti. On se nerado pojavljuje u medijima, međutim ovog puta napravio je izuzetak, te je glumici pravio društvo što je bila prava senzacija za fotoreportere koji su pohrlili da zabeleže ove trenutke.

Kada su se pojavili sve oči bile su uprte u par koji odaje utisak velike ljubavi i pravog sklada, a pored nežnih pogleda koje su celo veče razmenjivali, posebnu pažnju privukli su njihovi usklađeni modni odabiri.

Suprug Nataše Ninković opredelio se za kežual varijantu. Nataša je blistala u crnoj satenskoj haljini preko koje je ogrnula oversized sako, a čitavu priču razbila je puder roze salonkama i torbom u identičnoj nijansi.

Inače, iako ne voli da priča o svom privatnom životu, u jednom od retkih intervjua koji je dala, priznala je da joj je brak pomogao da sazri. Za Nenada se udala kada je imala 25 godina, a njen suprug 10 godina je stariji od nje. Imaju blizance, Matiju i Luku.

Nataša Ninković, Nenad Šarenac
foto: Printscreen:instagram/natasaninkovic

- Bila sam klinka i u početku brak sam tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake. Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku, kao ispunjena žena koja može da im se potpuno posveti - rekla je glumica ranije.

- Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku, kao ispunjena žena koja može da im se potpuno posveti - dodala je glumica tada.

Priznala je i da je zbog supruga odbila i čuvenog američkog reditelja Olivera Stouna.

00:15

Nataša Ninković proslavila 50. rođendan

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.