SPREMITE SE! Danas tačno u 19:23 časova STIŽE NEŠTO HAOTIČNO ŠTO ĆE UTICATI NA SVO STANOVNIŠTVO
Pomračenje meseca, Foto: EPA-EFE/Eliseo Trigo

pazite se

SPREMITE SE! Danas tačno u 19:23 časova STIŽE NEŠTO HAOTIČNO ŠTO ĆE UTICATI NA SVO STANOVNIŠTVO

Pun Mesec u Škorpiji najteže će pasti Škorpijama, Bikovima, Lavovima i Vodolijama

Objavljeno: 08:00h

Pomračenje punog Meseca u Škorpiji očekuje nas tačno u 19:23 časova, a ovaj astrološki događaj imaće uticaj na sve horoskopske znakove, naročito na Bikove, Škorpije, Lavove i Vodolije.

Kako će se pomračenje Meseca odigrati u dubioznom i misterioznom znaku Škorpije, jasno je da će mnoge skrivene stvari isplivati na površinu.

Strahovi kojih se najviše plašimo će isplivati na površinu, a pod uticajem pomračenja u vodenoj Škorpiji, pojedini znakovi imaće tendenciju da preuveličavaju svakodnevne probleme.

Pun Mesec uvek je izazovan astrološki period koji donosi kulminaciju emotivnih stanja zbog kojih se mnogi ljudi neće osećati dobro. To se pre svega odnosi na psihološka stanja kroz koja ćemo prolaziti.

Efekte pomračenja punog Meseca ćemo osećati narednih šest meseci, tako da budite oprezni sa odlukama i otvoreni za nove životne cikluse. Pun Mesec u Škorpiji nagoveštava kraj starog ciklusa i početak novog, što znači da ćemo doživeti potpunu transformaciju.

Pun Mesec u Škorpiji najteže će pasti Škorpijama, Bikovima, Lavovima i Vodolijama.

Pomračenje meseca
foto: Profimedia

ŠKORPIJA

Vreme je za suočavanje sa ličnim strahovima i blokadama koji vas usporavaju da krenete napred. Kako se bude bližilo pomračenje, problemi će vam delovati sve teži, a zapravo stvari neće biti toliko dramatične, ali će vaša podsvest kreirati takav scenario. Probajte da ostavite loše stvari iza sebe i fokusirajte se ka novim stvarima.

BIK

Pomračenje Meeseca će se dogoditi u vašem polju partnerstva, tako da očekujte krizu ili krah. Intenzitet tog kraha će biti uočljiv u narednim mesecima. Moguće je da ćete dobiti novog poslovnog partnera, a ako ste u braku, odnos će morati da se menja. Partner ima pogrešne predstave o vama koje nisu realne.

VODOLIJA

Pun Mesec u vašem desetom polju donosi vam velike promene na radnom mestu. Takođe, možete lako da promenite posao u intervalu od narednih šest meseci jer vam je "svega dosta". Promene na poslu su u narednim mesecima neizbežne.

LAV

Pomračenje punog Meseca u Škorpiji donosi vam porodične brige i neslaganje sa jednom osobom iz porodice. Vaš strah za tu osobu se manifestuje na potpuno pogrešan način i zbog toga će tenzije biti naglašene. Mogući su problemi sa stanom ali i promena mesta življenja.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.