EVO KAKO DA ZAŠTITITE NOVAC I SEBE OD RETROGRADNOG MERKURA: Zapišite OVAJ broj na ceduljicu i UBACITE U NOVČANIK
Novčanik, Foto: Natalya Danko / Alamy / Alamy / Profimedia

NUMEROLOGIJA

EVO KAKO DA ZAŠTITITE NOVAC I SEBE OD RETROGRADNOG MERKURA: Zapišite OVAJ broj na ceduljicu i UBACITE U NOVČANIK

Trocifreni numerološki kod može da transformiše energiju u našu korist, a kažu da je najbolje da bude ispisan plavom bojom

Objavljeno:

Retrogradni Merkur počeo je 21. aprila, čeka nas turbuletni period, i iako ga često povezujemo sa starim ljubavima i tehnološkim krahovima, mada i sa lošim raspoloženjem... Zapravo sa svime što nam ide po zlu. Povezuje se i sa novcem.

Planete su sklone da naprave pravu zbrku kada su fiansije u pitanju. Sve je više pitanja - kako da se zaštitimo od ovoga, a numerolozi nude rešenje za astrološke probleme. Tvrde da je korisno nositi zaštitni kod u novčaniku, a za ovu nedelju on glasi 124.

Ljubav, Novac
foto: Dejan Krsmanovic / Alamy / Alamy / Profimedia

Trocifreni numerološki kod može da transformiše energiju u našu korist, a kažu da je najbolje da bude ispisan plavom bojom. Ako želite zaštitu za kuću, ostavite ga na odabrano mesto u dnevnoj sobi - centralnom okupljanju porodice.

Podsetimo, tu je uvek dobro i da držite činiju sa voćem, a obezbedite i protok energije tako što ćete ukloniti nepotreban nameštaj i razne sitnice.

Dnevna soba
foto: Privatna arhiva

Ako želite da privučete novac i obezbedite ličnu zaštitu, stavite papir sa zaštitnim numerološkim kodom u novčanik i nosite sve do kraja nedelje. Tada se papir baca u vodu.

Astrolozi podsećaju da tokom retrogradnog Merkura treba obratiti pažnju na novac, komunikaciju, ugovore i dogovore i proveriti sve planove za putovanje. Feng šui majstori savetuju da se u kuću unese zvezda sa 12 krakova.

(Espreso/Lepa i srećna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.