BEZ OVE HRANE NOVAK ĐOKOVIĆ NE MOŽE DA ŽIVI: Prejeda se sa njom i nikad mu NIJE DOSTA, NE SADRŽI NI ŠEĆER
Novak Đoković, Foto: Norbert Scanella / Panoramic / Profimedia

otkrio

BEZ OVE HRANE NOVAK ĐOKOVIĆ NE MOŽE DA ŽIVI: Prejeda se sa njom i nikad mu NIJE DOSTA, NE SADRŽI NI ŠEĆER

Tokom ove reportaže iz Marbelje saznalo se i da Novak Đoković obožava vegetarijanski meni u klubu i da je zadovoljan što na njemu ima mnogo voća

Objavljeno: 10:34h

Najbolji srpski sportista Novak Đoković veliki deo godine provodi u Marbelji, gde ima kuću.

Najbolji srpski sportista ima vilu u Marbelji i u tom španskom gradu provodi veliki deo godine. Tamo ima idealne uslove za odmor, ali i trening. Pričalo se nedavno da planira da kupi i teniski centar koji je pripadao legendarnom španskom teniseru Manolu Santani, a da mu je Rafael Nadal konkurent za tu nekretninu.

Španski list "El Pais" objavio je priču o Marbelji, odnosno malom raju Novaka Đokovića u tom gradu. Razgovarali su sa građanima, zaposlenima u Novakovom omiljenom restoranu, ljudima koji su povremeno u kontaktu sa njim... I svi su oduševljeni Srbinom!

"Ne znam zašto su ga ljudi napadali kada je u pitanju vakcina. I ja imam isti stav, treba da se poštuje sloboda izbora", rekao je jedan od radnika u restoranu koji porodica Đoković često posećuje.

Novak Đoković
foto: Matthieu Mirville/Dppi / Zuma Press / Profimedia

On i njegove kolege su u razgovoru sa novinarima otkrili još neke detalje o rekorderu po broju nedelja na prvom mestu ATP liste i osvajaču čak 20 grend slem titula.

Tako su Španci imali priliku da iz prve ruke saznaju kako je Novak Đoković "jednostavan čovek, korektan, vredan, skroman i pristojan". Najboljeg srpskog sportistu predstavili su kao čoveka veoma posvećenog sportu i da mu tokom treninga ništa ne odvlači pažnju, ali da često u trening centar dolazi sa decom i igra se sa Stefanom i Tarom.

Neke od tih fotografija već smo viđali, a Stefan je sada već dovoljno veliki da može snažno da udari lopticu, pa čak povremeno i osvoji poen, kada mu drugi reket planete malo pomogne da to uradi...

Tokom ove reportaže iz Marbelje saznalo se i da Novak Đoković obožava vegetarijanski meni u klubu i da je zadovoljan što na njemu ima mnogo voća. Kako su istakli radnici, omiljeno jelo najboljeg srpskog tenisera jeste kolač sa bananom koji se pravi bez šećera.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.