Tajna dobrog raspoloženja i zadovoljnog osmeha
Foto: Promo

dr. oetker

Tajna dobrog raspoloženja i zadovoljnog osmeha

Dr. Oetker kaše sadrže najmanje 60% ovsenih pahuljica i kvalitetan su izvor vlakana

Objavljeno: 10:13h

Dolaskom prolećnih sunčanih dana radosniji smo i pravimo planove za druženja i putovanja. Idealno bi bilo da obezbedimo što više energije i dobrog raspoloženja tokom celog dana. Pored muzike koja nam prija, dragih ljudi i omiljenih fizičkih aktivnosti i ishrana ima veoma važnu ulogu.

Jednostavnim uvođenjem ovsenih kaša u jelovnik, uredićemo navike u ishrani, telo će nam biti zahvalno, a naš osmeh će biti još širi i sjajniji. Za uživanje u ovim prednostima, ne moramo da tražimo dalje od Dr. Oetker ovsenih kaša koje imaju 12 različitih ukusa uključujući i Natural Vibes liniju bez dodatog šećera pogodnu i za vegane.

Dr. Oetker kaše sadrže najmanje 60% ovsenih pahuljica i kvalitetan su izvor vlakana.

Pored regularnih ovsenih kaša koje su na mlečnoj bazi, Dr. Oetker ovsene kaše su dostupne u posnoj varijanti sa smanjenim sadržajem šećera, što ih čini idealnim obrokom za izbalansiraniju ishranu,

Natural Vibes ovsene kaše dolaze u 3 ukusa, ne sadrže dodate šećere, na bazi prirodnih aroma su, a pogodne su i za vegane.

Za koju god kašu da se odlučite, potrebno vam je svega 3 minuta i mało vode kako biste pripremili hranljiv i kvalitetan obrok koji će vam pružiti energiju potrebnu za nove izazove. Uz omiljene ukuse započnimo dan nasmejanog lica!

(Espreso/promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.