SVI TRIKOVI ZA SREĆU! Kada se treba šišati, kako spavati, zašto pljuvati? (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

potkovica nosi sreću

SVI TRIKOVI ZA SREĆU! Kada se treba šišati, kako spavati, zašto pljuvati? (FOTO) (GIF)

Mnogi ne znaju da ako korakom zahvatite svoju senku, to donosi sreću. Pre nego što odigrate nagradnu igru pljunite u šake
Objavljeno: 12:18h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Jedan od najboljih načina da izbegnete lošu sreću su prekršteni prsti. Snaga tog rituala povezuje se s vremenom ranih hrišćana koji su morali da se tajno sastaju. Pre nego što odigrate nagradnu igru razmislite o pljuvanju, jer ljudi širom sveta koriste ovaj ritual za uspeh.

5 vrsta životinja koje razumeju ljubav bolje od ljudi! (FOTO) (GIF)

Kockari pljuju u ruku jer veruju da će im to doneti sreću, a bokseri pljuju u šake pre završnog udarca, dok trgovci istu stvar rade na prvoj kovanici koju zarade ujutro da bi novac potekao u velikim količinama.

foto: giphy

Sigurno znate da potkovica nosi sreću i pritom mora biti obešena s krajevima prema dole da sreća ne bi ‚‚iscurela”. Mnogi ne znaju da ako korakom zahvatite svoju senku, to donosi sreću. Dobro je i šišati se tokom oluje i spavati tako da ste okrenuti prema jugu, naročito ako niste ispeglali čaršave.

foto: giphy

Ako ne uhvatite prehladu, i hodanje po kišnom vremenu bi vam moglo doneti sreću. Ako na prvi dan jeseni uhvatite list koji pada s drveta, to vam nosi sreću tokom čitave zime.

foto: profimedia
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.