ŽELITE DA IZGLEDATE MLAĐE? Onda OVE stvari ZABORAVITE!
Foto: Shutterstock

VODITE RAČUNA

ŽELITE DA IZGLEDATE MLAĐE? Onda OVE stvari ZABORAVITE!

Držite se ovih saveta i izgledaćete mlađe
Objavljeno:

Žene u naporima da izgledaju mlađe često rade pogrešne stvari, pa postižu kontraefekat, i izgledaju starije.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Držite se ovih saveta i izgledaćete mlađe!

Farbanje kose

Prekrivanje sedih mnogim ženama je prioritet kad je reč o lepoti i izgledu, ali upravo farbanje kose može biti pogrešan potez. U trendu su "boje duge" za kosu pa nije čudno videti i mlađe i starije žene koje su svoju kosu odlučile da ofarbaju plavu, ljubičastu, zelenu... Modni stručnjaci vam poručuju da takve eksperimente ipak ostavite Lejdi Gagi. Jedna od grešaka je svakako i prečesto farbanje svetle, blond kose. Tako ona izgubi onaj svoj "zlatni sjaj" pa izgledate starije isto kao i kada kosu ofarbate u crnu. To izgleda tako neprirodno...

Loš brushalter

Nekima je prava noćna mora da izaberu odgovarajući grudnjak. Ako želite da izgledate mlađe, pitajte stručnjake kako da odaberete grudnjak koji će vam dobro stajati. Pravi odabir grudnjaka vašu figuru će izdužiti, struk učiniti tanjim i vizuelno vas "pomladiti", poručuje njujorška stilistkinja Anabel Tolman.

Šminkanje

Jeste li samouka šminkerka? Vrlo je moguće da pogrešnim nanošenjem šminke svoje lice činite starijim. Oči bi trebalo da budu našminkane svetlijim bojama kako biste izgledale mlađe, savetuje šminkerka Paula Dorf.

Odeća

Ostavite odeću iz devedesetih i nabacite kožnu jaknu, razbarušenu kosu ili neku trendi torbicu. Mali modni detalji i promene u ovlačenju učiniće vas mlađima i za celu deceniju.

(Espreso.co.rs / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.