MAMA PODELILA TRIK ZA UKLANJANJE FLEKA OD HEMIJSKE I FLOMASTERA: Nestaće za tren, a potreban vam je samo 1 SPREJ
Mrlje od hemijske olovke, Foto: Printscreen TikTok/cleanfreak_cleaning_co

brzo i lako

MAMA PODELILA TRIK ZA UKLANJANJE FLEKA OD HEMIJSKE I FLOMASTERA: Nestaće za tren, a potreban vam je samo 1 SPREJ

Ovaj pametan trik garantuje da nećete morati da provodite sate ribajući tvrdoglavu mrlju

Objavljeno:

Svi koji imaju malu decu, znaju koliko veliki problem može da nastane ako im date u ruke flomaster ili hemijsku olovku. Mala nepažnja je dovoljna i vaši zidovi ili kauč biće išarani, bez mnogo izgleda da lako obrišete mrlju.

Međutim, Leisl Elizabet, žena iza TikTok naloga @cleanfreak_cleaningco, otkriva da ipak lako možete ukloniti trag olovke, koristeći samo lak za kosu.

Ovaj pametan trik garantuje da nećete morati da provodite sate ribajući tvrdoglavu mrlju, ali ćete možda želeti da ga prvo testirate na neupadljivom području.

U video snimku koji se deli na društvenim mrežama, Elizabet pokazuje šta uraditi ako je vaš mališan koristio sofu kao podlogu za crtanje.

Držeći lak za kosu, Elizabet počinje da rešava problem prskanjem proizvoda direktno na mrlju. Ona savetuje da proizvod ostavite na kratko kako bi ga pustio da odradi svoju magiju.

Kasnije se vraća mekom krpom i kružnim pokretima nežno odstranjuje mrlju.

Ljudi su bili oduševljeni ovim načinom uklanjanja fleke od olovke sa tkanine kauča, te su poručili u komentarima da je su već dugo tražili način da to bez muke odrade.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.