UBACITE OVU BILJKU U NOVČANIK I NAVIKNITE SE NA NOVAC: Treba vam samo 1 LISKA
Novčanik, Foto: George Mdivanian / Panthermedia / Profimedia

rituali

UBACITE OVU BILJKU U NOVČANIK I NAVIKNITE SE NA NOVAC: Treba vam samo 1 LISKA

Novac treba ceniti, poštovati i biti na njemu zahvalan

Objavljeno: 19:14h

Od davnina postoje razni rituali, znakovi i simboli koji su povezani sa privlačenjem novca, obilaj i prosperiteta. Veruje se da neki mali signali i promena navika mogu pomoći da unesete u svoj dom i novčanik energiju bogatstva. Evo na koje stvari treba da obratite pažnju da bi novac ušao u vaš život prema simboličnom verovanju:

Novac treba ceniti, poštovati i biti na njemu zahvalan. Samo u ovom slučaju on će biti prisutan. Ali čim počnete da ga razbacujete ili zanemarite, novac odmah odlazi.

Inflacija, Novac, Dolar
foto: Profimedia

Budite optimistični, veseli, aktivni i pozitivni. Novac i sreća idu srećnim ljudima, ali zaobilaze tužne, problematične, oni koji stalno kritikuju, žale se i negoduju.

Novčanik treba da bude ureda i kvalitetan. Savršene boje za novčanik su crvena, zelena, crna, zlatna. Kada kupujete novi novčanik, nemojte baciti stari.Skladištite ga na neko mesto u domu kako se ne bi remetio tok novca.

Novčanice u novčaniku ne treba da budu zgužvane. Treba ih složiti od većeg apoena do manjeg, ali uvek prednjom stranom novčanica ka vlasniku.

Kada dajete novac bez žaljenja, primate ga sa zadovoljstvom i radošću.

U novčanike možete nosititalismane za bogatstvo. To može biti kineski feng šui novčić, srećna novčanica ili kristal za blagostanje, detelina sa četiri lista, simbol broja 8, simbol potkovice, kornjače...

Zabranjeno je uzimati novac iz ruke u ruku. Prvo ih treba postaviti na sto, radni pult ili drugu površinu. Izbegavajte prelaženje iz ruke u ruku kako bi novac tekao.

U novčaniku ne bi trebalo da bude ništa suvišno. Brojni papirići, vizit karte, beskorisne kartice, računi, čekovi, fotografije i druge stavri koje oduzimaju energiju novcu. Uklonite sve nepotrebno iz novčanika ako sanjate o finansijskom blagostanju.

Nakon što primite platu ili prihod, nemojte žuriti da ih potrošite. Neka novac odmori jedan dan i navikni se na vas, kao i vi na njegovu energiju. Neka novac provede noć kod kuće kod vlasnika. Tek tada možete početi da plaćate račune.

Novčanik
foto: Fabio Alcini / Panthermedia / Profimedia

Uvek držite papirni novac u novčaniku, čak i ako ste navikli da plaćate karticom. Praznina u novčaniku može postati trajna ako se ne popuni novcem.

Okačite u kući sliku koja simbolizuje obilje, na primer sliku vodopada, crvenog ćupa, sliku sa zlatnim i crvenim bojama... Ovo će podstaći obilje u kući.

Oslobodite se nepotrebnih i starih stvari u kući. Oni oduzimaju potrebnu energiju i uvlače u siromaštvo. Izbegavajte prazne posude koje stoje na istaknutim mestima. Napunite ih ili stavite novčić na dno.

Kada primate platu, treba da pružite nešto i onima kojima je potrebno. Ovako stavrate krug dobrih dela i podstičete blagostanje da kruži.

Ne pozajmljujte novac za zabavu ili glupe kupovine. Možete pozajmiti novac, ali to treba da budu razumni ciljevi: obrazovanje, razvoj poslovanja, kupovina nekretnina.

Nikada nemojte zavideti tuđem blagostanju, uspehu i sreći. Možete prizvati finansijske i životne probleme. Radujte se tuđim uspesima, ali nemojte zavideti.

Cevi i slavine koje cure loše utiču na energiju kuće. Odmah popravite kako biste izbegli finansijska curenja i novčane gubitke.

Novac voli tišinu. Hvalisanje primanjem velikog iznosa, plate ili prihoda dovodi do finansijskih gubitaka.

Ne treba da štedite novac za crni dan i nevolje. Treba štedjeti za putovanja, stan, posao, posao, obrazovanje i druge pozitivne stvari. Prikupite i uštedite novac za snove.

(Espreso/Sensa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.