OVO JE IMANJE NENADA JEZDIĆA KOD VALJEVA KOJE KRIJE 20 GODINA: Tu odlazi sa jednom pravom LEPOTICOM (FOTO)
Nenad Jezdić, Foto: Vladimir Sporčić

otkriveno

OVO JE IMANJE NENADA JEZDIĆA KOD VALJEVA KOJE KRIJE 20 GODINA: Tu odlazi sa jednom pravom LEPOTICOM (FOTO)

Imanje Nenada Jezdića u selu Zabrdica nadomak Valjeva pravi je porodični raj

Objavljeno: 15:45h

Ima više od dve decenije od kada je Nenad Jezdić kupio imanje u selu Zabrdica nadomak Valjeva, kako bi sebe i svoju porodicu sklonio od pritiska javnosti i beogradske gužve.

Nešto kasnije imanje Nenada Jezdića dobilo je i destileriju, a glumac je otpočeo porodični biznis koji iz godine u godinu sve bolje napreduje.

- Jezdićeva destilerija iz godine u godinu sve bolje radi, napravio je čudo od toga. Rakiju koju proizvede prodaje i van Srbije – kaže jedan meštanin za "Kurir".

a
foto: Printscreen/Kurir

Veliko imanje sa svojim radnicima zajedno uređuje, a komšije otkrivaju da njegovi supruga i deca ne dolaze toliko često u Zabrdicu, gde je glumac sazidao velelepni dom.

Inače, Jezdić je godinama u srećnom braku sa suprugom Sarom, sa kojom ima četvoro dece. Jezdićeva supruga se nikad ne pojavljuje u javnosti. Glumac izbegava da o supruzi govori za medije, ali je u nekoliko navrata istakao da mu je porodica najveća snaga.

Nenad Jezdić
foto: Printscreen/youtube/Vrele Gume TV kanal

- Kada sam rekao "da", da li u crkvi, pred svedocima, u opštini, sećam se svoje prve pomisli: "Sad daj sve od sebe da ovo tvoje 'da' nikada ne bude ukaljano". Biti vitez, biti čojstven, sve žene pored sebe držim kao malo vode na dlanu… To je nešto čime se ja vodim - objasnio je Nenad Jezdić u jednom intervjuu.

Glumac je svojevremeno objasnio da Sara ni po koju cenu ne želi da se eksponira, te da se zbog toga sa njim nikada ne pojavljuje na događajima u prestonici.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.