PRELIJTE OSLIĆ OVIM NAMAZIM OD BELOG LUKA: Daće JOŠ BOLJI UKUS RIBI, sprema se za dva minuta (FOTO)
Oslić, Foto: Printscreen/youtube/SašinaKuhinja

NJAMI

PRELIJTE OSLIĆ OVIM NAMAZIM OD BELOG LUKA: Daće JOŠ BOLJI UKUS RIBI, sprema se za dva minuta (FOTO)

Oduševite goste na slavi

Objavljeno:

Sastojci

beli oslić 1 kg

so po ukusu

brašno po potrebi

ulje za prženje po potrebi

Preliv za prženu ribu:

limun 2

so - malo

maslinovo ulje 2 kašike

beli luk 1 glavica

seckani peršun 3 kašike

Riblja salata, Oslić
foto: Printscreen/youtube/SašinaKuhinja

Priprema

Ribu očistiti i iseći na komade. Posoliti.

Svaki komad ribe uvaljati u brašno sa svih strana.

Na vrelom ulju pržiti ribu sa svih strana dok ne dobije zlatno-žutu boju.

Stavljati komade ribe na papirnom ubrusu da se ocede od viška masnoće.

Preliv za ribu: Beli luk i peršun očistiti i naseckati sitno. Posoliti. Dodati limunov sok i ulje.

Izmešati. Služiti uz prženu ribu!

(Espreso/Recepti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.