12. DECEMBAR NOSI SNAŽNO ZNAČENJE, DANAS JE BAŠ TAJ DAN: Jednu stvar treba uraditi zbog ZDRAVLJA
Kalendar, Foto: Profimedia

VAŽNO ZNATI

12. DECEMBAR NOSI SNAŽNO ZNAČENJE, DANAS JE BAŠ TAJ DAN: Jednu stvar treba uraditi zbog ZDRAVLJA

Numerologija smatra brojčani niz 12 :12 specijalnim, pa se na dan 12. decembra savetuje da obratite posebnu pažnju na svoje zdravlje i lepotu.

Objavljeno:

Dvanaesti dan dvanaestog meseca u godini ima specijalno značenje, prema numerološkim tumačenjima. Neki ga nazivaju "danom ogledala", a smatra se da brojčani niz 12:12 nosi veoma snažnu energiju.

Od davnina je sam broj 12 imao moćno značenje u raznim kulturama - arhetipsko, duhovno, matematičko i numerološko. Nije slučajno što je godina podeljena na 12 meseci, a obdanica i noć na 12 časova u danu. Broj 12 je i ukupan broj horoskopskih znakova.

Na dan 12. decembra moguće je zatvaranje nekog velikog ciklusa. To nije razlog za tugu, već možete i da slavite - otvoriće se nove šanse i lepe mogućnosti. Prema rečima astrologa, broj 12:12 je i sakralni kod koji nam otvara vrata prema prosvetljenju i daje šanse za promenu.

Na današnji dan je dobro baviti se sobom, otići na neki tretman za ulepšavanje ili masažu, zakazati neki sistematski pregled, prokontrolisati krvnu sliku. Ako ste odlagali odlazak kod stomatologa ili očnog lekara, danas obavezno pozovite i dogovorite svoj termin.

Energija današnjeg dana je pozitivna i bezbedna. Obratite pažnju na svoju intuiciju i signale koje vam ona šalje. Čitanje tih znakova "pored puta" može vam omogućiti ostvarenje najvažnijih snova.

(Espreso/Lepa i Srećna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.