SVETOZAR CVETKOVIĆ ŠETA NOVU PLAVUŠU, BOLJU NIJE MOGAO NAĆI: Njihova slika sve GOVORI (FOTO)
Svetozar Cvetković, Foto: Marina Lopičić

zajedno

SVETOZAR CVETKOVIĆ ŠETA NOVU PLAVUŠU, BOLJU NIJE MOGAO NAĆI: Njihova slika sve GOVORI (FOTO)

Sinoćnja premijera druge sezone serije „Mama i tata se igraju rata“ bila je povod za još jedan crveni tepih, na kome smo posle izvesnog vremena videli popularnog glumca koji igra u pomenutoj seriji

Objavljeno: 11:48h

Na sinoćnjoj premijeri Svetozar Cvetković uslikan je u društvu jedne koleginice. Sudeći po fotografijama, razvod mu i te kako prija

Razvod Svetozara Cvetkovića i Jelene Đokić bio je glavna tema proteklih meseci. Nakon 16 godina poznati glumački par rekao je kraj, i stavio tačku na brak. U tišini, bez medijske pompe krenuli su odvojenim putevima, ali njihovi ljubavni životi nastavili su da intrigiraju javnost.

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sinoćnja premijera druge sezone serije „Mama i tata se igraju rata“ bila je povod za još jedan crveni tepih, na kome smo posle izvesnog vremena videli popularnog glumca koji igra u pomenutoj seriji.

Svetozar Cvetković je na ovaj događaj došao vidno raspoložen i nasmejan, a potom je pozirao fotoreporterima ruku podruku sa koleginicom. Bivšem mužu Jelene Đokić društvo je pravila Katarina Gojković koja takođe tumači jednu od rola.

Nećemo zalaziti u prirodu njihovog odnosa, ali lepo je ponovo videti osmeh na licu šarmantnog glumca, za koji je nesumnjivo zaslužno dobro društvo.

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.