STAVITE 2 KAŠIKE OVOG SASTOJKA U VEŠ MAŠINU I UPALITE JE: Rezultat će vas BACITI NA KOLENA, opet ćete PONOVITI
Veš mašina, Foto: Printscreen/TikTok/ thepersonalisedgiftco

genijalno

STAVITE 2 KAŠIKE OVOG SASTOJKA U VEŠ MAŠINU I UPALITE JE: Rezultat će vas BACITI NA KOLENA, opet ćete PONOVITI

Postoji jedan sastojak koji može da vam pomogne da bude kao nova i da ukloni sve mrlje

Objavljeno:

Pranje veša mnogima predstavlja veliki problem, jer se često dešava da kada izvadite garderobu iz veš mašine ne dobijete efekat kakav ste želeli.

Ne pomaže ni dobar omekšivač.

Postoji jedan sastojak koji može da vam pomogne da bude kao nova i da ukloni sve mrlje.

Evo o čemu se radi.

1 / 5 Foto: Profimedia

To jeosnovni začin koji se nalazi u svakom domu. Znamo da je njegov višak veoma štetan, ali bez toga većina jela ne bi bila nimalo ukusna. Ne znaju svi da je so veoma univerzalan proizvod i da mu je upotreba velika.

Ovo je kućni metod naših baka, koji takođe dobro funkcioniše pri ručnom pranju. Ovi neupadljivi beli kristali mogu vam znatno olakšati život. Vredi znati i koristiti ovaj trik.

Veš mašina
foto: Profimedia

So se dugo koristi za pranje zavesa i stolnjaka, jer je efikasno uklanjala mrlje i vraćala im snežno belu boju. Danas takođe možemo koristiti ovu jednostavnu metodu kako bismo peškirima ili donjem vešu dali svež izgled. Ono što je važno, so nije pogodna samo za pranje bele i bele odeće. Može se uspešno koristiti za obojene tkanine. Tada će oživeti i sačuvati boju.

Samo dodajte dve kašike soli u mašinu za veš da biste uživali u savršeno čistoj i sjajnoj odeći. Ovo nije samo način vraćanja njihove izvorne boje, već i efikasan metod uklanjanja mrlja.

Veš mašina, Veš, Odeća, Pranje veša, Pranje odeće
foto: Profimedia

U slučaju sveže mrlje, dobro je na mrlju sipati soli i ostaviti je nekoliko sati. Odeću možete namočiti i u rastvor soli pre pranja. So će takođe pomoći da se rešite stare fleke, ali naravno u ovom slučaju nema garancije da će materijal izgledati kao nov. Međutim, razlika će svakako biti primetna.

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.