MIRJANA BOBIĆ MOJSILOVIĆ POKAZALA KAKO MESI DOMAĆI HLEB: Ovo je za NEPOVEROVATI, malo kome bi ISPAO OVAKAV (FOTO)
Mirjana Bobić Mojsilović, Foto: Print Screen Youtube

otkrivamo

MIRJANA BOBIĆ MOJSILOVIĆ POKAZALA KAKO MESI DOMAĆI HLEB: Ovo je za NEPOVEROVATI, malo kome bi ISPAO OVAKAV (FOTO)

Spisateljica Mirjana Bobić Mojsilović napravila je domaći hleb

Objavljeno: 09:55h

Spisateljica i novinarka Mirjana Bobić Mojsilović nije dozvolila da joj tmurni dani i loše vreme pokvare raspoloženje. Umesto toga, posvetila se sitnicama koje su u njen dom unele toplinu, mirise i sećanje na bezbrižna vremena - napravila je zdrav, domaći hleb i to podelila na svojim pratiocima na Instagramu.

- Subotom je reka Gruža tekla, najčistija ispod gustih grana. Subotom je moja majka pekla hleb kiseljak za nedelju dana. Danas je subota i ja pravim hleb, objasnila je na storiju i dodala da su stihovi koje je recitovala iz pesme "Subota mog detinjstva" velikog pesnika Dobrice Erića.

Mirjana
foto: Printscreen/Instagram

Ranije smo pisali o tome da spisateljica ima i sestru bliznakinju.

Zorica Tomić je srpski kulturolog, komunikolog, sociolog, publicista i kolumnista i vanredni profesor Filozofskog fakulteta.

Sličnost sa književnicom i voditeljkom je neverovatna, a Mirjana nikada nije krila koliko su bliske, pa je jednom prilikom i otkrila kako je to imati blizanca.

- Kad imaš blizanca to je poseban dar od Boga i to je, za normalne ljude koji nisu tokom života imali neka oštećenja, deo morlanog stausa u kom si naučio da deliš. Sebičnost je isključena. Zorica i ja smo morale da se borimo za pažnju roditelja i čuvamo jedna drugu. Mi smo i danas najbolje prijateljice, čujemo se dvadeset puta u toku dana, družimo se i imamo naš mali svet. Ta ljubav i potreba da štitiš nekog drugog to je odnos u kom rasteš, sa idejom da nisi sam – rekla je ona ranije za medije.

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.