OVAKO IZGLEDA DOM VUKA KOSTIĆA NA MOKROJ GORI: Onaj u Beogradu mu nije NI DO KOLENA (FOTO)
Vuk Kostić, Foto: Damir Dervišagić

OBRATITE PAŽNJU

OVAKO IZGLEDA DOM VUKA KOSTIĆA NA MOKROJ GORI: Onaj u Beogradu mu nije NI DO KOLENA (FOTO)

Ovaj mladi glumac je pasionirani ljubitelj prirode, a u slobodno vreme, kada mu glumačke obaveze to dozboljavaju on odlazi i u lov. Njegovi verni prijatelji, psi, često ga prate u avanturama, a on im se uvek rado vraća

Objavljeno: 12:08h

Naš mladi afirmisani glumac Vuk Kostić napravio je svoje malo utočište daleko od Beograda, na obroncima Mokre Gore.

Tu duboko u šumi, gde zimi gotovo da nema žive duše, stvorio je dom u kojem rado provodi svaki trenutak svog slobodnog vremena.

Ovaj mladi glumac je pasionirani ljubitelj prirode, a u slobodno vreme, kada mu glumačke obaveze to dozboljavaju on odlazi i u lov. Njegovi verni prijatelji, psi, često ga prate u avanturama, a on im se uvek rado vraća.

Vuk Kostić
foto: youtubescreen

Tokom toplih letnjih dana njegova vikendica je mesto za porodična i prijateljska okupljanja, a neretko se uz dobru hranu i piće i zapeva.

1 / 8 Foto: prinstcreen/instagram

Vuk Kostić je više puta govorio o tome da ga život u gradu umara i da bi voleo da se jednog dana potpuno preseli u divljinu.

- Ako prođe auto-put do Užica, eto mene na Mokroj Gori i da putujem na predstave odatle u Beograd. A plan za lagano povlačenje vezan je za Bigovo - kazao je glumac i dodao:

- Sa Vojinom Ćetkovićem dogovarao sam se da kupimo neku konobu, odnosno kućicu, i da predajemo glumu na Cetinju. Da tu pecamo, Bigovo je na dva minuta od Tivta - izjavio je Kostić prošle godine za domaće medije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.