OVAKAV LUKSUZ BI SVAKO POŽELEO DA IMA: Evo kako izgleda KUĆA Ivana Bosiljčića na VOŽDOVCU (FOTO)
Ivan Bosiljčić, Foto: Nemanja Nikolić

pogledajte

OVAKAV LUKSUZ BI SVAKO POŽELEO DA IMA: Evo kako izgleda KUĆA Ivana Bosiljčića na VOŽDOVCU (FOTO)

Ivan je do sada glumio u mnogobrojnim filmovima i serijama i u pozorištu, a njegova karijera je jako bogata

Objavljeno: 09:44h

Ivan Bosiljčić je naš glumac koji je dugi niz godina u braku sa pevačicom Jelenom Tomašević.

Ivan je do sada glumio u mnogobrojnim filmovima i serijama i u pozorištu, a njegova karijera je jako bogata.

Publika uživa u njegovim ulogama.

Ivan Bosiljčić
foto: Printscreen, Espreso

Sterijinu nagradu za glumačko ostvarenje za ulogu Maneta u mjuziklu Zona Zamfirova dobio je 2013. godine. Aktivno se bavio folklorom 16 godina. Kao bivši recitator i ljubitelj poezije, širom regiona održava muzičko poetske večeri.

Rođen je u Titovom Užicu 1979. godine u SFR Jugoslaviji. Od 2011. godine je u braku sa regionalnom muzičkom zvezdom Jelenom Tomašević. Imaju ćerku Ninu. Tečno govori engleski i ruski jezik.

Dragan je Ivanov rođeni brat, ali naš poznati glumac ima još jednog brata koji se bavi glumom.

2016. godine Ivan je počeo snimanje ruske kriminalističko-istorijske drame „Hotel Rusija“ u kojoj je bio diplomata revolucionar koji se borio za podršku ruske vlade. Takođe mu je dodeljena ulogu u ruskom filmu „Kako dočekati Novu godinu“. Bez imalo sujete je izjavio da je njegov kolega Miloš Biković popularniji od njega i da mu je drago što je postigao veliki uspeh.

1 / 4 Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Nakon završenog trećeg razreda gimnazije odlazi iz Užica u Novi Sad gde upisuje glumu u klasi prof. Vide Ognjenović. Vanredno završava četvrti razred srednje škole i redovno upisuje prvu godinu Akademije umetnosti. Bio je na klasi sa Igorom Đorđevićem, Nadom Šargin, Slobom Stefanovićem, Senom Đorović. Diplomirao je 2001. godine i od tada živi i radi u Beogradu.

Retko, ali ipak se desi, na svom profilu na Instagramu objavi neku fotografiju na kojoj se vidi kako izgleda njihov raj, a poznato je da je kuća na dva sprata i da poseduje prelepo dvorište puno zelenila u kojem leti provode najviše vremena. Nalazi se na Voždovcu.

Jelena Tomašević, Ivan Bosiljčić
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Jelena i Ivan ovde uživaju s nalsednicom Ninom i psom Maksom, i čini se da nisu pogrešili u odluci da stan zamene kućom na nešto daljoj lokaciji.

Kako je glumac naveo u objavi, želja im je sada bila da oplemene i osveže kuću zavesama i tapetama, koje su pažljivo zajedno birali.

Evo kako izgleda njihov dom:

Oduševiće vas priroda koju vidite u dvorištu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.