Tope vam se u ustima: Ruske šubarice, lagane i meke (RECEPT) (FOTO)

ZAVODLJIVI MIRIS IZ KUHINJE

Tope vam se u ustima: Ruske šubarice, lagane i meke (RECEPT) (FOTO)

Kolače je lakše napraviti nego što mislite, čak i ako izgledaju jako komplikovano. Gnječite, mesite, mućkajte i uživajte jer je kuvanje proces koji bi trebalo da vas relaksira a ne da vas umori.
Objavljeno:

Mislili ste da ih je teško i komplikovano pripremiti? Zapravo nije, jako je jednostavno. Napravite Ruske šubarice koje će očarati i vas i vaše goste. Sastojci: 6 jaja 300 g šećera 10 kašika vruće vode 1 prašak za pecivo 2 kašike kakaoa 250 g brašna 1 kašika ulja Mekane i tople: Kiflice sa sirom koje će vam se istopiti u ustima (FOTO) (VIDEO)

Print Screen YouTube
0,5 l mleka 1 puding od vanile 1 margarin 2 vanilin šećera Da li ste i vi Lava kolač celog život pravili na pogrešan način? Ovako je lakše! (VIDEO)
Print Screen YouTube
Spremite najbrži doručak na svetu: Evo kako! (VIDEO) 1 kašika ulja 6 kašika mleka 100g čokolade 1kašika šećera 200 g kokosovog brašna
Print Screen YouTube
Šarene kuglice, prste da poližeš, a pravite ih za samo 3 minuta! (FOTO) (VIDEO) Priprema: Kora: Umutiti 6 jaja sa 300g šećera, prvo umutiti belanca u čvrst sneg, pa dodati šećer i na kraju žumancea. Zatim dodati 10 kašika vruće vode, 1 prašak za pecivo, 2 kašike kakaoa, 250gr brašna i 1 kašiku ulja. Sve to umutiti mikserom i sipati u pleh obložen papirom. Koru peći na 200 stepeni 30 minuta u prethodno zagrejanoj rerni.
Print Screen YouTube
Fil: U provrelom mleku skuvati puding. Kada se ohladi dodati 1 margarin i 2 vanilin šećera. Sve sastojke dobro sjediniti mikserom. HOĆETE SAVRŠENU PICU?: Ovo je originalni italijanski recept! (VIDEO)
Print Screen YouTube
Za ovu tortu vam treba samo 20 minuta, a ukus je... Probajte, uostalom (VIDEO)​ Glazura: U šerpicu sipati 6 kašika mleka, 100g čokolade za kuvanje, 1 kašiku ulja i 1 kašiku šećera. Šerpu staviti na šporet dok se čokolada ne istopi.
Print Screen YouTube
OVAKO SE TO RADI: Da li ste i vi ceo život spremali omlet na pogrešan način? (VIDEO) Ispečenu koru čašom ili modlom iseći na krugove. Na jednu stranu namazati fil i poklopiti je drigim krugom. Zatim filom namazati i stranice kolača. Svaki kolač uvaljati u kokosovo brašno i vrhove preliti predhodno napravljenom glazurom.
Print Screen YouTube
Najbrži ručak koji ste do sada spremili: Piletina u zavodljivom balzamiko sosu (VIDEO) Za detaljnjija uputstva pogledajte video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.