Kako uvek završiš s kretenom od  frajera? (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

sabotirate same sebe

Kako uvek završiš s kretenom od frajera? (FOTO) (GIF)

Karma za loše momke ne postoji, uglavnom ste krive same jer ih baš takve birate. A kako?
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Neke žene su uverene da im je jednostavno zapisano u zvezdama da se za njih lepe pogrešni frajeri. Da li je stvarno stvar u tome ili je krivica ipak na samoj ženi?

Kako se ponašaju žene koje planiraju raskid? (FOTO) (GIF)

Naravno, postoje izuzetci i žene koje jednostavno imaju takvu karmu, ali ako konstantno privlačite muškarce koji su po vašem mišljenju potpuni kreteni, moguće je da ste sami krivi za to.

foto: giphy

Evo kako to radite:

1. Prioritet vam je izgled

Naravno, bilo bi idealno da je pametan frajer s odličnim smislom za humor još i jako zgodan, ali upravo je insistiranje na prekrasnom izgledu nešto što ženama često kvari šanse za upoznavanje stvarno dobrih muškaraca. Bolje je zavoleti naizgled običnog frajera koji će vas osvojiti kvalitetima koje nemaju veze s izgledom nego dopustiti da vas spoljašnjost toliko zavara da izgubite interesovanje za onim što je unutra.

foto: profimedia

2. Birate isti tip karaktera

Bivši vam je bio kreten, a kao potencijalnog novog dečka ćete odabrati nekoga ko samo drugačije izgleda, a ponaša se vrlo slično? Karakterne osobine se ne mogu sakriti, a ako ste spremni da se pravite da ne vidite isto ponašanje koje vam već nije odgovarao, ne pravite sebi uslugu.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.