Obračun žena na snimanju, a nije zbog FRAJERA! Kako su se žene upropastile za 5 minuta? (VIDEO)
Foto: Printscreen

ESPRESO ŠIZIKE

Obračun žena na snimanju, a nije zbog FRAJERA! Kako su se žene upropastile za 5 minuta? (VIDEO)

Ove nedelje Šizike su rešile da probaju da našminkaju jedna drugu, na ovom snimanju je trebao da postoji mirotvorac jer je sve vreme bilo na ivici tuče
Objavljeno:

Normalni ljudi ili žene mogu da se posvađaju oko muškaraca, krupnih stvari u životu, ali svakako ne zbog gluposti koja se zove šminka i koja sa lica može da se spere za 3 minuta i manje.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U svakom slučaju ove Šizike koje će uskoro promeniti ime u Šizofrene uspele su da se posvađaju, zamalo i potuku zbog manjka ili viška senke na očima.

foto: Printscreen

Poenta ovonedeljne emisije bila je da na neki način "zamenimo uloge" i jedna drugu našminkamo na potpuno drugačiji način. Kao što bismo sebe...

Na nekima je promena bila neverovatna, ali većini se nije dopala. Svaki put kada je jedna od nas trebalo da se pogleda u ogledalo, malo je reći da je doživela šok, napad smeha, napad besa i sve to zajedno.

foto: Printscreen

- Dragana, zapaliću te! Treba otkaz da dobiješ, šta je ovo, kakve su ovo tačkice! - vikala je Milica na svoju partnerku, dok smo se mi u uglu sobe smejale do suza.

foto: Printscreen

- Kakva je ovo senka, kakve su mi ovo oči, ma gde su mi usta ženo?? - vikala sam ovoga puta ja, šokirana svojim prizorom.

foto: Printscreen

- Zašto se smejem kao Džoker? Šta mi je sa ustima - kroz smeh je govorila Milica, a naš snimatelj se kao po običaju sjajno zabavljao! A kako i ne bi!

foto: Printscreen

I vi ćete kada pogledate celu epizodu i shvatite oko čega sve žene mogu da izgube živce...

U prethodnim emisijama Šizika gledali ste:

(N. A.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.