OVA POZNATA PEVAČICA BILA JE PRVA ŽENA TIHOMIRA ARSIĆA: Pašćete u nesvest OD ŠOKA! (FOTO)
Tihomir Arsić, Foto: Printscreen

KO BI REKAO

OVA POZNATA PEVAČICA BILA JE PRVA ŽENA TIHOMIRA ARSIĆA: Pašćete u nesvest OD ŠOKA! (FOTO)

Tihomir Arsić rođen je 1957. godine u Zemunu, a umro je 7. decembra u 63. godini.

Objavljeno:

U rodnom gradu je završio osnovnu školu i srednju Saobraćajnu školu. Glumu je diplomirao naFakultetu dramskih umetnosti u Beogradu.

Tihomir Arsić
foto: Filip Plavčić

Svoju prvu suprugu, pevačicu Biljanu Krstić upoznao je u pozorištu "Krsmanac". Kako kažu, bila je to ljubav na prvi pogled. Venčali su se 1983. godine, a tri godine kasnije dobili ćerku Milicu. Mlađa ćerka Lenka rođena je nekoliko godina posle.

Bilja Krstić
foto: Youtube printscreen

Godine 1993. Arsić je upoznao balerinu Jelenu Ćosić. Par je počeo da se zabavlja, a 2002. godine dobili su ćerku Veru. Sledeće godine Arsić se zvanično razveo od Bilje, a 2005. godine je sa Jelenom dobio sina Arsenija.

Jelena i Tika su 2011. godine bili učesnici prve sezone rijaliti programa "Parovi". Mnoge u Srbiji je iznenadilo što su glumac i balerina odlučili da prihvate taj izazov, ali oni tvrde da su u izolovanu vilu ušli zato što su im odgovarali uslovi koje im je ponudila produkcija. Reč je, naravno, o ugovorenoj novčanoj naknadi.

Jelena i Tika su u "Parovima ostali sto dana. Tu su odlučili i da se venčaju. Crkveno venčanje obavljeno je u aprilu 2011. godine u crkvi pored Hrama Svetog Save na Vračaru. Njegov kum je bio glumac Milan Lane Gutović, a ceremoniji su prisustvovali ostali učesnici "Parova", koji su se posle svadbenog ručka vratili u šou. Arsić često naglašava kako je sa bivšom suprugom u veoma dobrim odnosima. Kaže da su mu Biljana i Jelena najbolje prijateljice. Bivša balerina nema ništa protiv toga da se bivši supružnici druže, naprotiv, ističe da je važno za njihovu decu da imaju dobre odnose.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.