5 trikova uz pomoć kojih ćete izgledati savršeno na slikama! (FOTO)

MALA RAZLIKA MNOGO ZNAČI

5 trikova uz pomoć kojih ćete izgledati savršeno na slikama! (FOTO)

Svaka žena želi da na fotografiji ispadne što bolje. Sad konačno može, bez velike muke, u tome i da uspe
Objavljeno: 21:06h

Svaka devojka želi da ispadne što lepše na fotografijama, što je sasvim normalno. Zato se lepši pol šminka, sređuje, ali i pozira svaki put kad je neki bitan događaj u pitanju. Žena želi da bude što lepša i da se dopadne sebi, a i drugima. Zato vam nudimo 5 sjajnih ideja koje zaista pomažu u tome da na slikama izgledate mnogo bolje. 1. Tajna S poze: Ako stojite ravno, s spuštenim rukama i bez osmeha, izgledaćete poput pokisle babe. Ono što treba da uradite je da stavite ruke na kukove, podignete ramena, savijete kolena i istaknete obline. Razlika je velika. 2. Čučnite kako treba!

Jelena Vučetić
Morate voditi računa da vam jedna strana tela bude iskošena, pa ako birate ovaj položaj, nikako nemojte biti okrenuti direkno ka aparatu. 3. Naučite gde da stavite ruke!
Jelena Vučetić
Nikako nemojte prekrivati lice rukama. Naslonite se na prste. Jedno rame uvek izdignite i iskosite glavu. Rezultati su vidljivi. 4. Pravilan stav!
Jelena Vučetić
Ispravite se. Ništa gore od pogrbljenje žene. Ako ste odlučile da prekrstite ruke, onda izbacite kukove i nakrivite glavu prema ramenu koje je više. 5. Isprsite se!
Jelena Vučetić
Ovim stavom izgledaćete mršavije. Ako vas slikaju iz profila, slovo S je takođe poželjno. Daće vašoj figuri odličan izgled. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.