AKO NE PODNOSITE GLUTEN, OVO JE RECEPT ZA VAS: Proja raspamećuje koliko je dobra, uz OVE sastojke nema greške!
Proja, Foto: Profimedia

idealni obrok

AKO NE PODNOSITE GLUTEN, OVO JE RECEPT ZA VAS: Proja raspamećuje koliko je dobra, uz OVE sastojke nema greške!

Ne brinite, pred vama je proja bez glutena koja se vrlo jednostavno priprema.

Objavljeno: 23:36h

Intolerantni ste na gluten?

Ne brinite, pred vama je proja bez glutena koja se vrlo jednostavno priprema.

Sastojci:

2 jaja

250 ml Moja Kravica jogurta

1 šolja palente

1 šolja kukuruznog brašna

1/2 šolje ulja

1/2 kesice praška za pecivo

1-2 kocke Grekos sira

so po ukusu

Proja
foto: Printscreen/youtube/Uradi Sama- Ideje za kreativce

Priprema:

Umutite jaja, dodajte Moja Kravica jogurt, pa potom i preostale sastojke. Sir malo usitnite, kako bi ostale krupnije kocke i dobro promešajte. Smesa bi trebalo da bude kao smesa za palačinke, a ako je previše gusta, dodajte još jogurta ili kisele vode po ukusu. Pleh podmažite i smesu pravilno rasporedite. Pecite oko 10 minuta u rerni zagrejanoj na 250 °C, a potom smanjite temperaturu na 200 °C i pecite proju još 20-25 minuta.

Imlek proizvodi uvek su tu da svakom vašem jelu daju specifičnu teksturu i neodoljiv ukus u kome će svi uživati, pa će tako i proja iz rerne izaći mekana i probutiti sva vaša čula i oduševiti sve koji je probaju! Nadamo se da su vam naši recepti bili inspiracija da zasučete rukave i u svoju kuhinju unesete prave domaće specijalitete!

(Espreso/Imlek.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.