10 najluksuznijih pića koja su obeležila 2016. (FOTO)
Foto: Profimedia

po malo i sa uživanjem

10 najluksuznijih pića koja su obeležila 2016. (FOTO)

Možda nemate priliku da često ispijate luksuzna pića, a da li vas zanima koja su to najskuplja?
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Piju se po malo i sa uživanjem, a sigurno bi vam prijalo da imate priliku da pobnekad gucnete ovako nešto. Ova pića su obeležila prethodnu godinu i uprkos tome što su u luks kategoriji bila su jako tražena. Naravno tu su viski, konjak, ali i ‚‚ Margarita" je uspela da pronađe svoje mesto.

Da budete zdravi kao dren pijte više piva! (FOTO) (GIF)

10 najluksuznijih pića na svetu:

10. NYC Billionaire Margarita

London Bar u Njujorku nedavno je svetu ponudio koktel Maragarita koji u sebi sadrži ‚‚Patrón en Lalique Serie 1" jednu od retkih i najstarijih tekila na svetu. Platićete ‚‚samo"1,200 funti po koktelu, a u tom piću možete uživati sve dok se ne potroše zalihe ove limitirane serije. Samo 500 flaša ovog pića je proizvedeno, pa onda i ne čudi ova paprena cena.

9. Glenlivet Winchester Collection Vintage 1966

‚‚Single malt" iz 1966. godine je nešto što ćete definitivno zapamtiti. Ovaj škotski malt prepoznatljiv je zbog karakterističnog voćnog ukusa, a cena od čak 25.000 dolara po flaši je sigurno tolika zbog samo 100 flaša koje su proizvedene.

A photo posted by RUDEdrink (@rudedrink) on

8. Beluga Limited-Edition Vodka

Prestižna ruska votka Beluga, kreirala je limitiranu seriju od samo 1000 flaša koje je izradila posebno za njih juvelirska kuća ‚‚Lalique". Savršen miks prelepog dizajna i vanvremenskog ukusa spakovan je u bocu nazvanu ‚‚Epicure". Najbolji francuski majstori i zanatlije ručno su izradili svaku od ovih ekskluzivnih boca koje imaju jedinstven serijski broj ugraviran na dnu.

7. Macallan in Lalique

Kada pominjemo ‚‚Lalique‚‚ onda je važno da naglasimo da je još jedno piće, tačnije ‚‚Macallan single malt" viski izbacio kolekciju ‚‚Macallan in Lalique Six Pillars", koja se sastoji od najfiniranijih proizvoda ovog brenda. Boca ovog pića dolazi po ceni od 15,000 dolara, obzirom na to da je samo 400 flaša proizvedeno za čitav svet, a od toga samo 72 za Ameriku.

A photo posted by @bb_princesscleo on

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.